USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Затримали поліцейського, який на Волині вбив чоловіка в ДТП

24 Листопада 2017 23:18
Поліцейського, який спричинив у Нововолинську смертельну ДТП, затримали. Він отримав незначні травми, в той час як водій автомобіля, в який влетів поліцейський, загинув.

Про це повідомляє Прокуратура Волинської області

«Оперативно затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України старшого лейтенанта поліції, оперуповноваженого Нововолинського відділення поліції, який спричинив смертельну ДТП у Нововолинську. 24 листопада 2017 року, близько 18:45 в місті Нововолинську на вулиці Шахтарській 23-річний нетверезий поліцейський, керуючи автомобілем марки "BMW-3" та здійснюючи маневр обгону, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем марки "ВАЗ 1117".

Унаслідок ДТП 67-річний водій автомобіля "ВАЗ" загинув. Поліцейського ж затримано.

Нині вирішується питання про повідомлення йому про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 286 КК України) та питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове розслідування», - йдеться в повідомленні.

Разом з тим, видання БУГ повідомляє, що правоохоронець, який був за кермом БМВ, був напідпитку.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, близько 19:00 в Нововолинську біля зупинки «вулиця Шахтарська» сталася жахлива ДТП. «БМВ» мчав на великій швидкості з центру міста. Назустріч їхала «Лада», з якою зіткнувся водій «БМВ».Коли на місце прибула «швидка», водій «Лади» ще дихав, проте помер уже при медиках.

«БМВ» було польських номерах LZA 28794. Цю машину страхітливо сплющило – як гармошку. Водій «Лади» був у машині сам. А от всередині «БМВ», запевняють свідки, було троє пасажирів.

Керівник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук підтвердив Радару, що водій «БМВ» – працівник карного розшуку. Він живий і майже неушкоджений – отримав лише тріщину на лобі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Вік-1 Показати IP 24 Листопада 2017 23:29
23-річний нетверезий поліцейський -- це просто піпєц. До ранку, ми взнаємо ім"я героя, який зганьбив не лише службу, але й усю свою сім"ю.
Світлана Показати IP 25 Листопада 2017 07:20
Нетверезий це жах.!!!! Але знову БЛЯХИ!!!!! Якби не було таких авто то горе водій і тисячі таких як він були звичайними пішоходами. І не спричиняли правопорушень. А тепер навіть дорогу страшно стало переходити як Бляхарі ганяють.
ігор луцький до Світлана Показати IP 25 Листопада 2017 09:57
Ви напевно блондинка?Якщо рахуєте,що польські бляхи винуваті в тому,що поліцай дозволив собі перебуваючи в нетверезому стані сісти за кермо автомобіля.
колишній Показати IP 25 Листопада 2017 07:36
Як же таким можна бути? Скільки говориться - не пий за кермом. Так ні, завжди знайдеться якийсь нерозумний, що принесе горе людям і зганьбить службу. Співчуття родині загиблого...
сергій Показати IP 25 Листопада 2017 07:53
3,14 дараси потрібно більше блях і нових копів
Антон Показати IP 25 Листопада 2017 10:45
То ще треба начальника поліції питати чого в нього дисципліни немає, підлеглі п' ють і гуляють і робочий час. Та п'янь не сама ж в машині була.не бляхи винні , а потакання збоку керівництва поліції. Дтп в 18- 45,вже п"яний, значить пив в робочий час
Андрій Показати IP 25 Листопада 2017 11:23
Поліцейський ! П*яний ! На автомобілі, ввезеному в обхід всіх норм, встановлених законодавством України ! Це вся "краса" і "сила" поліцейської РЕФОРМИ (яке горде слівце, правда !) в дії !
Українка Показати IP 28 Листопада 2017 10:15
Винуватець аварії разом зі своїми колегами напився до напівсмерті,а потім з вітерцем розвозив додому! А цікаво чому про Бика мовчать,який наче не помітив,що водій п'яний? А як же п'яний п'яного побаче? Не здивуюсь коли ще винним зроблять чоловіка,який загинув.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus