USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Затримали волинянина, який вбив людину і три роки був у розшуку

21 Травня 2020 16:12
Поліція затримала жителя Любомля, який у квітні 2017 року вчинив стрілянину у райцентрі, внаслідок якої одна людина загинула, а двоє були поранені.

Про це пише ВолиньPost з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

Відомо, що чоловіка затримали сьогодні, 21 травня, у Любомльському районі. Завтра, 22 травня, суд обере йому міру запобіжного заходу.

Підозрюваного затримали на Любомльщині, пише Кордон.

«Працівники УКР 21-го травня провели комплекс заходів, спрямованих на встановлення та затримання розшукуваного Богдана Олександра Анатолійовича. За допомогою правоохоронців Любомльського ВП зазначена особа була затримана в с.Крушинець Любомльського району та доставлена до ГУНП у Волинській області», – повідомив очільник Любомльського відділу поліції Анатолій Близнюк.
Нагадаємо, трагедія трапилась у квітні 2017 року на території одного з підприємств райцентру Любомль. До поліції надійшло повідомлення, що на території складів, на вулиці Будівельників, відбувається бійка зі стріляниною. Внаслідок інциденту загинув 40-річний житель району, ще двоє – отримали поранення, інформують у поліції Волині.

Оперативники встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 35-річний житель Любомльського району. Під час конфлікту зловмисник впритул вистрілив з травматичної зброї у постраждалого. Від отриманих поранень волинянин помер. Правопорушник з місця пригоди втік.

Йому заочно слідчі повідомили про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 2 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою. З 4 квітня 2017 року він переховувався від органів досудового розслідування і розшукувався співробітниками поліції та Інтерполу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus