USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Затримання експрезидента Киргизстану: 15 людей поранено, є загиблий

7 Серпня 2019 23:22
П'ятнадцятьох людей госпіталізовано з різними травмами в лікарні Бішкека і Чуйської області після спецоперації, яка проходила в будинку колишнього президента Киргизії Алмазбека Атамбаєва в селі Кой-Таш.

Про це повідомили Інтерфаксу у Міністерстві охорони здоров'я Киргизії.

"Троє постраждалих знаходяться в Чуйській обласній об'єднаній лікарні, ще троє - у Національному госпіталі, і дев'ятьох осіб госпіталізовано в Бішкекський науково-дослідний центр травматології та ортопедії", - повідомив співрозмовник агентства.

Тим часом у МОЗ республіки повідомили про першого загиблого під час зіткнень. Ним виявився співробітник спецназу з вогнепальним пораненням.
Раніше повідомлялося, що в Киргизстані спецназ штурмує будинок експрезидента Атамбаєва. Внаслідок стрілянини поранено 10 осіб, у тому числі й журналістку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пєтруха Показати IP 8 Серпня 2019 08:22
Живим не здамся. Кум Юга вже збудував оборонну батарею з пляшок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus