USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Завдяки Шибі усі сироти Луцька вступили до вузів?

16 Вересня 2008 14:24
Усі сироти-випускники міста Луцька цього року вступили до вищих навчальних закладів. Про це заявив під час засідання комісії Луцької міськради з питань запобігання дитячої бездоглядності та координації дій щодо попередження насильства в сім’ї її голова Анатолій Пархом’юк, – повідомляє 16 вересня репортер «Волинських Новин».
Під час засідання комісії провідний спеціаліст Луцького міського центру соціальних служб для сімей, дітей та молоді Сергій Скибінський звітував про результати соціального супроводу дітей-сиріт, що цього року закінчили навчання у школі. Він зачитав список дітей, зазначаючи до якого вишу вони вступили.
Цьогоріч студентами університетів України стали близько двадцяти луцьких сиріт. Анатолій Пархом’юк наголосив, що цього року жоден підопічний випускник школи не лишився без можливості здобувати вищу освіту.
Голова комісії відзначив, що такому результату варто завдячувати і Луцькому міському голові. Він також допомагав у влаштуванні сиріт-випускників до вищих навчальних закладів.
За словами заступника міського голови, Богдан Шиба написав листи-прохання до керівництва вишів, щоб вони звернули особливу увагу на таких абітурієнтів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Пам\'ятливий Показати IP 16 Вересня 2008 14:27
Вам що - поїзда було мало? Ще раз хочете нарватись?
Чорна кава Показати IP 16 Вересня 2008 15:17
Це хороша справа. Хто ще допоможе сиротам.
ПіК Показати IP 16 Вересня 2008 15:32
Що значить написав листи-прохання. Да кто он такой, [вирізано- політична цензура]...
Вдячний Шибі Показати IP 16 Вересня 2008 15:46
Ще крім листів Шиби був і відповідний закон, але що таке закон по зрівнянню з листами Шиби! Сонце встало - дякуй Шибі, місяць в небі - це теж він!
Славко Показати IP 16 Вересня 2008 16:20
Скоро Пирожик і компанія зроблять з Шиби святого! І слава Богу, можливо тоді Шиба і вознесеться на небо! І матимемо спокій, а то поїзди, дороги (недоведені до пуття),тепер ВНЗ, а ще мазут...
Аль Джазіра Показати IP 16 Вересня 2008 18:03
А де навчаються діти самого Шиби? І чому вони не живуть з батьком?Хто попіклується про них?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus