USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Завтра шахтарі прийдуть з пікетом під стіни Ради

22 Квітня 2015 18:31
Завтра, 23 квітня, о 9.00 шахтарі прийдуть з пікетами під стіни Верховної Ради України, - повідомляє УНН.

Голова Незалежної профспілки гірників Михайло Волинець звернувся до гірників, сказавши: “Ви всіх депутатів знаєте в обличчя. Зупиняйте їх, говоріть з ними. Будемо надіятись, що нас почують”.

“Завтра о 9-й годині ранку ми прийдемо під ВР”, — сказав Михайло Волинець.

Він також закликав владу не провокувати шахтарів, додавши, що до Києва збирається виїхати підкріплення.

Нагадаємо, сьогодні, 22 квітня шахтарі влаштували мітинг під стінами Адміністрації Президента, однак згодом перейшли до будівлі Верховної Ради, а потім — до Будинку уряду. Шахтарі відмовилися від переговорів з міністром Кабінету міністрів України Ганною Онищенко.

Гірники провели пікет під будівлею Міненерго, а також почали встановлювати під міністерством наметове містечко. Після цього вони зайняли Хрещатик, де повністю перекрили рух вулицею.

Шахтарі пройшли колоною від Будинку Уряду Європейською площею у напрямку Майдану Незалежності, чим завадили руху транспорту на вулиці Хрещатик. Рух вулицею було повністю перекрито. Крім того, гірники заблокували рух і на сусідній вулиці Прорізній.

Мітингувальники вирушили під будівлю Міненерго, де сталася сутичка. Пізніше вони почали встановлювати під міністерством наметове містечко і заявили, що не підуть нікуди, доки не задовольнять їх вимоги.

Однак пізніше гірники повернулися на Майдан Незалежності та Хрещатик, де повністю перекрили рух вулицею.

Нагадаємо, основна вимога шахтарів — відставка очільника енергетичного міністерства та погашення заборгованості з заробітної плати.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тарік Незалежко Показати IP 22 Квітня 2015 18:36
https://www.youtube.com/watch?v=svahxW-nhww Тарік Незалежко - Заради чого ми все терпимо?!? (+25)
!!!!!!!!!!!!!!! Показати IP 23 Квітня 2015 10:15
ГАНЬБА ВОРОВСЬКІЙ ПАРАШЕНКО-ЯЙЦЕНЮКОВІЙ ВЛАДІ ОБКРАДАЮЧІЙ НАРОД УКРАЇНИ ДРАКОНІВСЬКИМИ ЦІНАМИ З НЕПРОВЕДЕНЯМИ ІНДЕКСАЦІЇ ЗАРПЛАТ І ПЕНСІЙ ЯКІ БЕЗСОРОМНО ДЕКЛАРУЮТЬ НАКРАДЕНІ В НАРОДУ СВОЇ МІЛІОННІ І СОТНІ МІЛІОНІВ ГРИВЕНЬ ПАРАЗИТУЮЧИ НАД ТРУДОВИМ ОБКРАДЕННИМ НАРОДОМ!!
00000000 Показати IP 23 Квітня 2015 12:10
Ганьба ахметовським тітушкам! Продажним гнидам, що тримали язик в д...., поки був Янукович. А зараз за ахметовські гроші стукають касками. Продажні борці за пільги і дотації. Дочого тут невиплата зарплати ахметолвською фірмою ДТЕК до уряду. Чи знаєте ви продажні шахтарі фірми ДП "Волиньвугілля" зарплату вашого керів ництва? Чи знаєте ви, що їх місячна зарплата зкладає дворічну пенсію пересічного громадянина? От і возять вас за 200 грн продавати вашу державу і захищати директорські крісла. Ех ви, голота продажна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus