USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Завтра у справі волинського бійця свідчитимуть офіцери з передової

10 Грудня 2015 14:20
Ще одне, а це вже 10 засідання у справі волинського бійця, відбудеться завтра, 11 грудня, у Володимирі-Волинському. Про це інформує адвокат Василь Нагорний у мережі та закликає волинян підтримати бійця.

"Завтра...11.12.2015р....Суд... Боєць... Володимир-Волинський... Кому потрібно у Володимир зранку (старт 8.30) - повертаємось до обіду, зголошуйтеся!, - йдеться у повідомленні.

Зі слів правозахисника, відбудеться засідання по справі Максима Силюка.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про судилище над бійцем, коли прокуратура півроку шукає винних. Так, боєць колишньої 51-ої ОМБ пройшов судове засідання у Володимирі-Волинському, під час якого з нього зняли кримінальне обвинувачення через залишення військової частини. Втім, військова прокуратура домоглася апеляції й повторного суду.

4 листопада, у Володимир-Волинський міський суд вкотре не з’явилися свідки про справі, яких викликала військова прокуратура. Відтак розгляд справи над бійцем 51-ої бригади перенесли вдев'яте.

"Це вже 10 засідання, має бути відеоконференція зі свідками-офіцерами, які зараз на сході. Всі інші буду намагатись перенести після Нового року, бо вже сил не має...", - прокоментував Нагорний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus