USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Завтра вступає в дію закон про безплатне забезпечення підручниками

19 Лютого 2016 16:31
Закон № 940-VIII “Про внесення змін до деяких законів України щодо безоплатного забезпечення підручниками учнів загальноосвітніх навчальних закладів та педагогічних працівників” набере чинності завтра, 20 лютого. Відповідний закон був опублікований в “Урядовому кур’єрі” від 19 лютого, - повідомляє УНН.

Так, закон набирає чинності в день, наступний після його опублікування, тобто завтра, 20 лютого.

Зазначимо, що закон був прийнятий Верховною Радою України 26 січня.

Документом передбачено, що “держава гарантує безоплатне забезпечення підручниками, посібниками учнів загальноосвітніх навчальних закладів та педагогічних працівників у порядку, встановленому Кабінетом міністрів України”.

Очікується, що закон сприятиме поліпшенню організації учбового процесу, забезпеченню соціального захисту учнів шкільного віку, їх батьків та педагогічних працівників, а також створенню належних умов для здобуття якісної середньої освіти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сераховичі Показати IP 19 Лютого 2016 17:46
можливо крім закону ще й підручники надрукують!
ОЛЯ до Сераховичі Показати IP 19 Лютого 2016 22:07
І нарешті дадуть нашим дітям, а то рік закінчується а ми у 4 класі і природу і я у світі і основи здоровя вчимо з одного й того ж самого підручника Я і Україна виданий ще 90 ми роками. Половину книжок качаємо з інтернету. Немає навіть основних підручників.таких як українська мова та математика,
Педагог і мама Показати IP 19 Лютого 2016 21:17
Сміємося вголос! Дитина в сьомому класі, підручників немає й досі. А ні, перепрошую, з музики та образотворчого мистецтва видала. Але ж головне- наказ . Позорисько!
я Показати IP 20 Лютого 2016 11:47
В нас медицина теж безоплатна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus