USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Збільшився перелік російських каналів, які заборонили в Україні

17 Березня 2016 16:16
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення виключила з переліку іноземних програм, дозволених для ретрансляції на території України ще 13 російських телеканалів.

Зокрема, йдеться про такі телеканали: «Радость моя», «Музыка Первого», Оcean-TV, HD Life, ТДК (Телевізійний Дамський Клуб), «24 Док», «Детский», STV, «Индия ТВ», «Здоровое телевидение», «Ля-минор ТВ», «Еврокино» и Drive, - інформує УНІАН.

Відповідне рішення регулятор прийняв під час сьогоднішнього засідання.

Як повідомили члени колегії, Нацрада під час моніторингу ефіру телеканалів зафіксувала розміщення фільмів за участю осіб, які загрожують національній безпеці України, і реклами, не адаптованої до вимог українського законодавства.

Згідно з рішенням регулятора, українські провайдери мають виключити зазначені канали з наповнення своїх пакетів ТБ-програм протягом місяця.

Нагадаємо, що 11 лютого 2016 року Нацрада виключила з переліку іноземних програм, дозволених для ретрансляції на території України, низку російських телеканалів, у числі яких: «Совершенно секретно», «Кто есть кто», «Шансон-ТВ», «Парк развлечений», «Авто плюс», «Кухня ТВ», КХЛ, «Наука 2.0», «Моя планета», «Телекафе», «Боец», «Время: далекое и близкое», «Настоящее Страшное Телевидение» («НСТ») и «Сарафан».

Раніше регулятор заборонив трансляцію на території України таких російських каналів: «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-планета», «Россия-24» и «НТВ-Мир», TVCI, «Россия-1», НТВ, ТНТ, «Петербург-5», «Звезда», РЕН-ТВ, Life News, Russia Today, РБК-ТВ, «История» (ВГТРК), «365 дней», «24 Техно», «Мир 24», «Многосерийное ТВ», «Иллюзион+», «Комедия ТВ».

Ці телеканали займаються російською пропагандою, спотворюють дійсність і є інструментом маніпуляції громадською думкою, який використовується країною-агресором.

5 лютого 2015 року Верховна Рада прийняла закон про внесення змін до деяких законів України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України, яким встановлюються загальні критерії для визначення аудіовізуальної продукції, яка шкодить національній безпеці України, забороняється публічне використання такої продукції і визначаються санкції до суб'єктів господарювання, які ігноруватимуть таку заборону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анатоль Показати IP 17 Березня 2016 16:31
Я по тарелцi дивлюся
БЕЗ ТВ. Показати IP 17 Березня 2016 16:48
СПОЧАТКУ ЗАПРОПОНУЙТЕ АРТЕЛЬНАТИВУ росейского ТВ . І ТОДІ Я НЕ БУДУ ДИВИТИСЯ ВОРОЖЕ ТВ . АТО ВКЛЮЧИШ ТВ , А ТАМ шУСТЕР ЗА 2012 РІК В ПОВТОРІ. І НА ІНШИХ КАНАЛАХ БІЛЬШ НЕФИГ ЩО ДИВИТИСЯ ,БО ПОКАЗУЮТЬ БРЕД................
Бе Показати IP 17 Березня 2016 17:29
А чого нашу "Українські" канали показують КВК на кубок мера Москви?
Мария Показати IP 17 Березня 2016 17:35
Нтв плюс Украіна легально і без всяких заборон
Джорж Показати IP 17 Березня 2016 22:33
Закрийте ще релігійні канали - вони людей роблять тупими.
111 Показати IP 18 Березня 2016 09:51
А давайте все забороним. В людей котрі мають розум в голові, а не віні-пухи самі зможуть відібрати що ім дивитись, що слухати і що думати. Якщо я буду дивитись РТР, то це не означає що я перестану любити Україну чи бути патріотом. Дістало вже все. Млже давайте займелось не говорільнюю, а економікою????
АА Показати IP 18 Березня 2016 12:06
а чим "Єврокіно" не вгодило?Один з небагатьох каналів де проскакувало нормальне європейське кіно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus