USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зеленський доручив перевірити весь флот цивільної авіації

8 Січня 2020 11:43
Президент України Володимир Зеленський після катастрофи літака МАУ в Ірані розпорядився перевірити весь флот цивільної авіації України.

«Незалежно від висновків стосовно причин катастрофи в Ірані, буде проведено перевірку льотної придатності всього цивільного флоту», — повідомив Зеленський в Facebook.
Також Зеленський доручив ГПУ почати кримінальне провадження за фактом авіакатастрофи українського літака в Ірані.

8 січня над столицею Ірану Тегераном розбився пасажирський літак Boeing 737−800.

За даними Ради національної безпеки і оборони України, на борту літака перебувало 168 пасажирів і 9 членів екіпажу. Всі вони загинули.

МЗС України заявило, що загинули 11 громадян України, більшість жертв авіакатастрофи — іранці.

За даними влади Ірану, причиною авіакатастрофи стали «проблеми з двигуном».

Посольство України в Іраку також повідомило, що літак розбився через технічні проблеми з двигуном, і виключило версію теракту.

Міжнародні авіалінії України заявили, що Boeing-737, який зазнав катастрофи, був одним з кращих в авіакомпанії, і що ймовірність помилки пілотів — мінімальна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
скептик Показати IP 8 Січня 2020 11:55
так 6-го січня перевіряли ...
Анонім Показати IP 8 Січня 2020 11:57
"Посольство України в Іраку також повідомило, що літак розбився через технічні проблеми з двигуном, і виключило версію теракту". НУ ТАМ СУПЕР-СПЕЦИ по всіх питанях, особливо по фуршетах
Оптимістка Показати IP 8 Січня 2020 12:13
У нас лише після того як трагедія станеться - відразу перевірки. А не можна щоб це на постійному контролі було? Толку з тих перевірок. Скільки пожеж було - і нічого не навчило, правил так і не дотримуються...
Лучанин Показати IP 8 Січня 2020 14:40
хто ж мау перевірить ? Не смішить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus