USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Зеленський оголосив про закриття проекту «Свати»

30 Листопада 2017 14:34
Український шоумен, артист студії «Квартал 95» Володимир Зеленський оголосив, що закриває проект «Свати».

Як інформує "Гордон", вранці 30 листопада Володимир Зеленський прокоментував заборону серілу та повідомив, що закриває «Сватів».

Читати ще: Як і чому заборонили серіал «Свати»

«Ми відмовляємося далі працювати з проектом «Свати». Я записав свій відеокоментар, який буде опублікований в Facebook. Там все сказано. Мені нема чого більше додати. Я не хочу, щоб мене якось неправильно зрозуміли. Спасибі велике всім за підтримку», – цитує видання шоумена.

Тим часом на Facebook-сторінці Володимира Зеленського з'явився короткий відеоролик, який він назвав «Неофіційна відповідь».

На відео він розповідає про таку собі настільну гру «Свати», у якому, окрім самих «Сватів» є такі дійові особи, як «СБУ», «Мінкульт» та «Держкіно».
22 листопада СБУ заборонила російському акторові Федору Добронравову в'їзд в Україну за незаконні поїздки на територію окупованого Криму. Пізніше з’явилась інформація, що «Держкіно» може заборонити популярний серіал «Свати», в якому Добронравов грає одну з головних ролей. Тоді український комік та актор Володимир Зеленський став на його захист, оскільки є продюсером цього серіалу. 29 листопада Державне агентство України з питань кіно таки заборонило серіал «Свати».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
вдячний громадянин Показати IP 30 Листопада 2017 15:08
Требе чим скоріше "дякувати" ріднй владі і мотати з цієї країни, поки не заборонили дихати.
ХіХі Показати IP 30 Листопада 2017 15:38
Перед тим як бумеранг запускати треба навчитися його ловити.
ХаХа Показати IP 30 Листопада 2017 17:07
Хоть би не вмерти з голоду, трагедія, "Свати" заборонили. Та кому та дурня треба?
тиць-здиць до ХаХа Показати IP 30 Листопада 2017 18:04
і я. і я не знаю, як жжити далі. без "сватів"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus