USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зеленський проти «замороженої» війни: Її треба закінчувати

15 Листопада 2023 22:22
Президент Володимир Зеленський вважає, що Україна не може дозволити собі слабкість погодитися на замороження конфлікту з Росією, оскільки це означатиме, що у майбутньому доведеться воювати нинішнім дітям.

Про це він заявив в інтерв’ю журналістам із 11 країн Африки, повідомляє пресслужба глави держави.

«Заморожений конфлікт – це така сама війна. Це як вулкан, який «спить», але точно прокинеться. Питання часу. Тому ми не можемо дозволити собі патової ситуації – тимчасової слабкості... Якщо це заморожений конфлікт, то ми повинні чесно сказати, що наші діти будуть воювати, або наші онуки. Ми вже втратили дуже багато людей. Чи ми хочемо так жити, знаючи, що будемо ростити дітей, які точно будуть потім воювати? Росія знов прийде, якщо її не поставити на місце», – сказав Зеленський.

Президент вважає, що війну потрібно закінчити з «повагою, щоб весь світ знав, що той, хто прийшов захопив і вбив, поніс відповідальність».

При цьому Зеленський погоджується, що війну потрібно закінчувати. Водночас він вважає, що справедливе закінчення війни має бути таким, щоб «зло страждало, а не тільки Україна, на яку це зло напало».

Читати ще: ISW проаналізував статтю Залужного: вона не про те, що війна зайшла у глухий кут

Президент зауважив, що, за наявності політичної волі, Росія може дуже швидко закінчити війну. Для цього РФ потрібно вивести з України війська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
здивований Показати IP 16 Листопада 2023 09:24
Треба просто перестати стріляти...або пукіну в очі подивитись, тоді може щось вийде....
Корiнний лучанин Показати IP 16 Листопада 2023 20:50
Зеля не переймайся, вже вiд тебе нiчого не залежить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus