USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зеленський сказав G7, що хоче закінчити війну цього року

27 Червня 2022 14:53
Президент Володимир Зеленський закликав світових лідерів, які зібралися на саміті G7, зробити все можливе, щоб припинити вторгнення Росії в Україну до кінця року.

Про це повідомляє Українська правда, посилаючись на джерела: «Le Monde» з посиланням на Agence France Press (AFP) і його джерело, «Sky News» із посиланням на два джерела, «Reuters»

Два дипломати ЄС сказали, що Зеленський у зверненні до лідерів країн «Великої сімки» 27 червня сказав, що хоче припинити війну до кінця цього року, до настання зими.

Лідери G7 зібралися в німецьких Альпах, Зеленський звертався до них за зачиненими дверима через відеозв’язок. За його словами, війна ризикує вирувати далі.

Зеленський закликав лідерів G7 докласти максимум зусиль, щоб закінчити війну до кінця року, в тому числі шляхом посилення санкцій проти Росії, повідомило джерело.

За даними «Reuters», український лідер попросив «Велику сімку» про системи протиповітряної оборони, санкції проти РФ та допомогу з експортом зерна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus