USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Землю під двома найбільшими луцькими ринками віддадуть в оренду

14 Жовтня 2008 10:43
Земельні ділянки, на яких розташовані Центральний та Завокзальний ринки, віддадуть в оренду задля реконструкції базарів. Про це під час оперативки в мерії розповів міський голова Богдан Шиба, – інформує репортер «Волинських Новин».
Міський голова доручив заступнику Святославу Зелінському проконтролювати проведення конкурсів на реконструкцію Старого ринку та «Варшавки», аби все було прозоро, із залученням громадськості. Як зазначив пан Шиба, перший етап уже відбувся, тож тепер треба знати, кому віддати земельні ділянки в оренду на півтора-два роки.
Власне, під час другого етапу з’ясують, як виглядатимуть ринки у майбутньому.
Під прес-конференції Богдан Шиба конкретизував, що проекти реконструкції Центрального і Завокзального ринків уже попередньо розглядалися містобудівною радою, але остаточного рішення ще нема.
Вже як буде затверджено проектно-кошторисну документацію, можна буде говорити про реальну вартість реконструкції, однак ця цифра, на думку міського голови, вимірюватиметься мільйонами гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 14 Жовтня 2008 11:52
призначили козла стерегти капусту.... Щиба напевно дав Зельцю пару копійок заробити ,бо зарплати не вистачає... будучи диктором на ТБ,Славік "леві" оголошення прочитував в єфір,які йшли у його кишеню..
ТСС Показати IP 17 Жовтня 2008 18:36
на Завокзальному кладуть бруківку, роблять накриття, де треба- ремонтують, пропонують підприємцям замість контейнерів ставити магазинчики щоб був прийнятний зовнішній вид. але...повзуть переконливі чутки що землю хочуть продати, чи то збудувати новий супермаркет(ну навіщо в Луцьку стільки "гамномаркетів"?), чи ще щось збудувати, причому не має значення що- головне на цьому можна добре заробити, а те що тисячі підприємців залишуться без роботи ні Шибу ні Зелінського не цікавить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus