USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Згорілий у Луцьку автомобіль належав «Західноукраїнській бізнес-лізі»

5 Січня 2013 12:41
Згорілий біля луцького ресторану «Корона Вітовта» автомобіль Toyota Camry належав ТзОВ «Західноукраїнська бізнес-ліга».

Про це у телефонному коментарі «ВолиньPost» повідомив директор «Західноукраїнської бізнес-ліги» Роман Стужук.

«Я – директор товариства з обмеженою відповідальністю «Західноукраїнська бізнес-ліга». На балансі цього товариства стоїть автомобіль Toyota Camry, який згорів біля ресторану «Корона Вітовта» увечері 3 січня», - підтвердив співрозмовник.

«На ньому був один з працівників нашої фірми. Той автомобіль згорів. Більше на сьогоднішній день я ніяких коментарів давати не бажаю», - додав Роман Стужук.

Як йдеться у повідомленні видання, попередньою причиною загоряння стала несправність електропроводки (коротке замикання).

Нагадаємо, раніше деякі інтернет-видання поширювали інформацію про те, що згорілий біля «Корони Вітовта» автомобіль Toyota Camry належав луцькому бізнесмену Сергію Булі.

Проте, пише «ВолиньPost», у телефонному коментарі Сергій Була заперечив, що його машина згоріла. «Я не кажу, що я не в курсі, що там сталося, але просто автомобіль – не мій 100%», - заявив Була.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Сергій Показати IP 5 Січня 2013 12:45
"....раніше волинські інтернет-видання поширювали інформацію..... автомобіль.... належав....Сергію Булі." А хто ще, крім вас, поширював цю інформацію? Наклепників до суду. Чекайте на позов.
Вася Показати IP 5 Січня 2013 14:54
Але ж і названня "бізнес-ліга" ))) а туди як принімают? з первої ліги, чи мо` взнос який плати і зразу в вищу? Село, бандюки з городу...
дідо Показати IP 5 Січня 2013 15:54
Три будки на базарі і вже бізнес-ліга.
Лучанин Показати IP 5 Січня 2013 18:54
Нагадаємо, раніше деякі інтернет-видання поширювали інформацію про те, що згорілий біля «Корони Вітовта» автомобіль Toyota Camry належав луцькому бізнесмену Сергію Булі. - cмішно написано. взагалі цей автомобіль належить Козюрі Андрійю Григоровичу який саме 3 числа і відполчивав в короні вітовта. забулися виключити світло в салоні і вот маєте...))))
Конрад Карлович Мiхельсон Показати IP 5 Січня 2013 19:15
то що, козюлькін ні при чому?))
Yan Показати IP 5 Січня 2013 23:45
Банально,але думаю що в такий спосіб вирішили питання з кредитом.Ніхто нічого не зна і не коментує.Ото дєятєлі
Girka pravda Показати IP 6 Січня 2013 11:01
Хто продає Toyota Camry??? Була шукає, щоб ніхто не дізнався, що є вороги. Це зробив мабуть той, що псував біг-борди Козюрі. А Бізнес-ліга то скоріш їхнє підприємство.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus