USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Жахлива ДТП у Татарстані, загинули 14 пасажирів автобуса

2 Липня 2017 17:44
У Татарстані зіткнулися вантажівка й пасажирський автобус, що слідував за маршрутом "Самара - Іжевськ". Загинули 14 пасажирів автобуса, у тому числі двоє дітей, 15 отримали важкі травми та опіки, троє - легкі травми, інформує УНІАН з посиланням на ВВС.

Спочатку повідомлялося, що в автобусі було 28 осіб, однак у МВС зазначили, що водій підсаджував попутників. У Слідчому комітеті Росії вважають, що аварія могла статися через те, що водія автобуса, що зіткнувся з вантажівкою, засліпило світлом фар.

"В 9 км від міста Заінськ сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного автомобіля "КамАЗ" і пасажирського автобуса "Неоплан", з перекиданням автобуса на проїжджій частині з подальшим загорянням", - йдеться в повідомленні на сайті МНС.

"Водій автобуса 1961 року народження допустив зіткнення з вантажівкою, що рухалася в попутному напрямку на буксирі автомобіля "Камаз". Після удару автобус перекинувся і загорівся", - уточнили в МВС Росії.

На місці аварії працює слідча група, з'ясовуються причини події. Водій автобуса живий і зараз дає свідчення, заявив керівник прес-служби управління МНС по Татарстану Андрій Родигін. Він також повідомив, що в Заінському районі республіки введено режим надзвичайної ситуації муніципального характеру. У Татарстані сьогодні оголошено жалобу у зв'язку з трагедією.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Кіндрат Панасович Показати IP 2 Липня 2017 19:07
дуже інтєрєсно і актуально. Татарстан....що це? Де це? Нахіба воно мені потрібне?!
Анонім Показати IP 2 Липня 2017 21:54
Кіндрат свині брат дурний селюк
Кіндрат Панасович до Анонім Показати IP 2 Липня 2017 23:34
ти безхромосомна істота закрий рот
Волиняка Показати IP 3 Липня 2017 10:48
А Татарстан це в якому районі Волинської області? Чому про нього пишуть у Волинських новинах?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus