USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Жахлива травма футзалістки, вилучення і 10 голів: «Ладомир» із Володимира стартував у фінальному етапі жіночої ліги

27 Січня 2024 17:20
Володимирський «Ладомир» розпочав виступи у фінальному етапі жіночого чемпіонату України з футзалу. Волинянки на домашньому майданчику поступилися київському «Будстару» із рахунком 3:7.

Нагадаємо, клуб із Володимира без поразок пройшов перший раунд змагань і тепер боротиметься за чемпіонство з п’ятьма командами фінальної групи.

Поєдинок між «Ладомиром» та «Будстаром» мав принципове турнірне значення для обох клубів, адже зустрічалися чинні чемпіонки (у попередньому сезоні «Ладомир» уперше в історії тріумфував у чемпіонаті країни, – ВН) та віцечемпіонки турніру.

Початок протистояння був за господарками: уже за 35 секунд після стартової сирени Вікторія Гірин ударом здалеку розмочила рахунок на табло. Невдовзі воротарка «Будстару» Кузубова збила в штрафному Коротчук. Удар із пенальті реалізувала Гірин – 2:0.

Читати ще: Команди Луцька та Володимира завершили перший етап жіночого чемпіонату України з футзалу: результати

На третій хвилині моторошної травми зазнала гравчиня киянок Альона Кирильчук. Під час зіткнення з Гірин футзалістка отримала удар по нозі, унаслідок чого її нога вивихнулася в неприродне положення. Представники клубів викликали швидку допомогу одразу на майданчику, а гра зупинилася на понад пів години. У підсумку дівчину госпіталізували медики.
Фото: скриншот із трансляції

Футзалістці «Ладомира» судді показали червону картку, а «Будстар», скориставшись більшістю, відквитав один м’яч. Відзначилася Анастасія Кліпаченко. Після неприємного для обох команд початку, гра стала більш динамічною. Суперники обмінювалися моментами, у яких головними героями ставали воротарки Новікова та Кузубова – на рахунок обох чимало ефектних сейвів. Гості все-таки зрівняли рахунок після цікавого розіграшу штрафного – двоє футзалісток пробігли повз м’яч, а третя (Сніжана Воловенко) потужно пробила.

Читати ще: Луцьк проти Володимира: хто переміг у жіночому дербі Волині з футзалу

«Ладомирки» вийшли вперед зусиллями Мирослави Невар, яка обіграла двох на лівому фланзі та пробила в кут. Єлизавета Кузнєцова відновила рівність, а на останній секунді першого тайму, завдяки голу з добивання від Гриценко, гості повели – 3:4.

Друга половина зустрічі була менш багатою на моменти. Ініціативу перехопили киянки, змусивши помилитися господарів. Так, Кузнєцова збільшила перевагу своєї команди. Згодом комбінація гостей призвела до ще одного голу Кліпаченко. У «Ладомира» хороші нагоди забити мали Савкіна, Коротчук та Невар. Остання, замикаючи простріл, з близької відстані влучила в штангу.

Читати ще: Зіграла на добиванні: дебютний гол футболістки з Волині приніс перемогу жіночій збірній України. Відео

Але остаточний рахунок встановили киянки: Гриценко розігнала контратаку і віддала на Кузнєцову, яка оформила хет-трик. У підсумку «Ладомир» із рахунком 7:3 вперше в сезоні зазнає поразки.

Наступний матч волинська команда зіграє 3 лютого з «Лідером» із Полтавської області.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus