USD 39.00 39.50
  • USD 39.00 39.50
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Команда з Волині – чемпіон України з футзалу серед жінок

20 Березня 2023 19:46
ЖФК «Ладомир» із Володимира розгромно переміг «Лідер» і достроково став чемпіоном України з футзалу серед жінок. Це перша перемога в історії клубу у Вищій лізі. До того ж «Ладомир» став першою командою з Волині, якій підкорилося подібне досягнення.

Як ми писали раніше, у фінальний етап жіночого чемпіонату України з футзалу вийшли дві команди з Волині. Перед грою сьомого туру колектив із Володимира ні разу не програвав. «Ладомир» мав комфортний восьмиочковий відрив від найближчого переслідувача київського «Будстара» в турнірній таблиці.

Для оформлення чемпіонського титулу володимирським дівчатам потрібно було не програти в перенесеному виїзному матчі з «Лідером». У підсумку волинські спортсменки розгромно здолали суперниць – 3:11.

До кінця змагань залишається зіграти ще один тур, однак це ніяк не вплине на позицію команди з Володимира в таблиці.
Відзначимо, що «Ладомир» виступає в чемпіонаті України з футболу серед жінок, однак регулярно бере участь у футзальних змаганнях.

Лідер і капітан команди Вікторія Гірин у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла, що дівчата надзвичайно задоволені результатом.

«Раді, що увійшли в історію. Попри те, що команда очікувала високих досягнень у сезоні, емоції переповнюють. Велика подяка тренеру Олегу Бортніку та керівництву клубу за віру в нас, а всім партнеркам по команді – за самовіддачу. На досягнутому не зупиняємося і рухаємося вперед», – поділилася враженнями спортсменка.

Головний тренер володимирчанок Олег Бортнік подякував Збройним Силам України за можливість грати у футзал. Він наголосив, що команда хотіла б вписати ім’я в історію не під час війни. Тренер додав: попри те, що «Ладомир» є футбольним клубом, йому завжди цікаво грати у футзальних змаганнях.

«Рівень чемпіонату з футзалу помітно знизився. На жаль, чимало команд припинили існування. Внаслідок цього багато талановитих футболісток і фузалісток покинули Україну. Але ми віримо в ЗСУ та виховуємо нових молодих зірок», – підсумував Олег Бортнік.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus