USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Жіночий футзал: лучанки перемагають вдома, команда з Володимира – у лідерах чемпіонату

19 Лютого 2023 18:47
Фінальний етап жіночого чемпіонату України з футзалу сягнув екватору. Колективи з Волині «Ладомир» та «Легіон-Університет» зіграли чергові поєдинки в боротьбі за призові місця змагань.

Як ми писали раніше, володимирчанки розпочали фінальний етап із двох перемог, а лучанки двічі поступилися суперникам.

«Легіон-Університет» у Луцьку тріумфує над вінницьким «Поділлям»

Лучанки активно розпочали поєдинок. Уже на 6-й хвилині після прострілу Чернюк гравчиня суперниць зрізала м’яч у власні ворота. Згодом 15-річна вихованка «Легіону» Валерія Редька відзначилася дебютним голом у чемпіонаті – 2:0. Вінничанки також засмутили ворота «біло-синіх», але відразу після цього створили курйозний автогол. До перерви встигли обмінятися голами – 4:2. За лучанок забила Юлія Сардачук. Відзначимо приємну для «Легіону» подію – повернення на майданчик Олександри Джафарової, яка понад рік не грала через травму.

У другому таймі на майданчику феєрила Чернюк, забивши тричі. За п’ять хвилин до завершення лучанки перемагали 7:3, але «Поділля» таки полоскотало нерви дівчатам. Вінницька воротарка Діана Боровська вийшла в поле та забила двічі, ще гол на рахунку Ізотової. Суперниці також не реалізували два 9-метрових удари. Усе ж «легіонерки» зуміли зберегти переможний рахунок – 7:6. Луцький клуб здобуває перші три очки в турнірній таблиці.
«Ладомир» отримав технічну перемогу над «Лідером»

У соцмережах клубу з Володимира повідомили, що запланований матч не відбудеться. Команда з полтавського міста Кобеляки не приїхала на гру. Асоціація футзалу України присудила «Ладомиру» технічну перемогу – 5:0.

Читати ще: Жіночі команди з Волині – у фінальному етапі чемпіонату України з футзалу

«Легіон-Університет» не поїхав на Полтавщину

З огляду на часті російські обстріли східних областей України, задля безпеки спортсменок, гравці та керівництво клубу вирішили не їхати на гру з «Лідером». Цю інформацію підтвердили в клубі. Рішенням Асоціації лучанки отримали технічну поразку.

«Ладомир» у видовищному протистоянні переграв столичний «Будстар»

Володимирчанки вдома зустрічалися з одним із найсильніших суперників у сезоні. Киянки вже на старті створили чимало проблем – забили та не реалізували два хороші моменти. «Ладомир» активізувався із 5 хвилині. Три м’ячі за 150 секунд змінили рахунок на 3:1. До перерви табло показувало 6:3 на користь господарок.
Парад голів продовжився в другому таймі. «Будстар» часто міняв голкіпера на п’ятого польового гравця. Київські дівчата кілька разів результативно використали більшість. Однак «Ладомир» відповідав вдалими розіграшами кутових ударів та користувався помилками сеперниць. Фінальний рахунок – 13:9. Вісім м’ячів у зустрічі забила Вікторія Гірин, в активі якої вже 70 голів за сезон. Також забивали Невар, Стець і Аполлоніна. Команда Олега Бортніка здобуває чергову перемогу в боротьбі за чемпіонство.
«Ладомир» утвердився на першому місці турнірної таблиці, маючи комфортний восьмиочковий відрив. Клуб, до слова, ще ні разу не програвав. «Легіон-Університет» поки на останній сходинці. Наступні ігри команди з Волині проведуть 3–5 березня.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото: скриншот із сайту Асоціації футзалу України та з фейсбук-сторінки ЖФК «Легіон-Університет»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus