USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Жарти та присвячені парам пісні: як пройшло перше побачення Jah Khalib у Луцьку. Фото

27 Жовтня 2019 09:29
Влучні жарти, присвячені парам у залі пісні, невеличка презентація нового альбому, улюблені композиції та щирість у спілкуванні – таке перше побачення влаштував лучанам репер, співак, бітмейкер Jah Khalib.

Концерт популярного казахського виконавця відбувся 26 жовтня в розважальному центрі «Промінь».

Як розповів виконавець, він уперше виступає в залі кінотеатру, та й у Луцьку загалом. Водночас пообіцяв, що вечір буде наповнений не тільки відомими хітами, а й композиціями, які увійдуть до нового альбому «Выход в свет».

«Ми всі на одній Землі, тому давайте приземлимося… Ну що, трохи розважимося? – звернувся до присутніх Jah Khalib. – Мені багато людей писали, що не мають грошей на концерт. Насправді я теж сам ледве накопив на квиток».

Розпочав знайомство з лучанами репер піснею «Если чё, я Баха».
Опісля «всім своїм» виконавець запропонував трішки розспіватися.
«Луцьк, нам дуже приємно сьогодні вперше опинитися у вашому місті. Я сподіваюся, що цей концерт вам сподобається. Ми всі – прості хлопці й лише трішки важливі», – сказав співак.

Відзначимо, що протягом усього концерту Jah Khalib не втомлювався налагоджувати контакт із публікою, розпочинаючи діалоги з окремими лучанами. Також музикант розпитував у присутніх пар про тривалість їхніх стосунків і обов’язково присвячував їм пісні про кохання: «Колыбельная», «Сегодня я нашёл тебя», «Созвездие ангела», «Сжигая дотла», «А я её», «Волны Антарктики» тощо.
Своєю чергою, всім присутнім у залі дівчатам та жінкам артист присвятив прекрасну композицію «Лейла».

«Що б ми без вас, жінок, як то кажуть, робили? Напевно змагалися б хто далі плюне. Ну в результаті так не сталося, є мистецтво, різноманітні відкриття – це все завдяки вам, але в той же час під нашим виконанням. Тому наступна пісня – всім жінкам від їхніх прекрасних чоловіків», – зазначив Jah Khalib.
Окрім романтичних композицій, співак презентував теж кавери на пісні Містера Кредо та гурту A’studio.

«Кінотеатр перетворився у концертний зал, а з концертного залу – в кабак», – пожартував репер, коли лучани розпочали підніматися з крісел, аби пуститися в пляс. Співак додав, що його налякали, розповівши, що луцьку публіку мало чим здивуєш.

Із нового альбому Jah Khalib презентував пісні «Одинокая влюблённая» та «Джадуа». Як запевнив, обидві пісні постали в результаті невдалих відносин із киянками – його та гітариста Дмитра.
«Наступна пісня – про справжнє кохання. Я писав її, надихнувшись стосунками своїх батьків. Якщо чесно, інколи, дивлячись на те, як вони люблять одне одного, думаю, що сам за 25 років просто не витримав би. У них свій гумор, свої підколи – без цього ніяк. Кожного ранку в них якась істерика чи війна. Однак вони вже 25 років разом, люблять і кайфують. Отака от любов, прекрасна, сильна. Мій тато – сильний кавказький чоловік зі своїм гарячим темпераментом, а мама – аристократична жінка. Якось вони знайшли одне одного, а я – щось, що вийшло… Наступна пісня – всім сім’ям, батькам», – зазначив співак, анонсуючи композицію «Целая вселенная».
Виконав Jah Khalib і пісню, котру записав у співпраці з Джамалою.

«Ми півтора року записували цю пісню. Спочатку вона була в одному аранжуванні, потім я вирішив зробите інше, більш серйозне. Ми записали в Києві концерт… Вийшло надзвичайно. У цьому треці є все: неперевершений голос Джамали, неймовірний оркестр, дуже проникливі слова. Пісня «Кохаю», – розповів виконавець.
Наостанок Jah Khalib зазначив, що його виступ у Луцьку і зустріч із місцевою публікою сміливо можна назвати першим побаченням.

«Я думаю, воно пройшло чудово… Сподіваюся, вам все сподобалося і ви отримали прекрасні емоції… Це був дивний вечір і нам дуже сподобалося у вас у гостях. Зараз ми поїдемо кайфувати, пробувати справжню українську кухню, тому дякую за теплий прийом», – сказав наостанок репер і додав, що впевнений у тому, що це не остання зустріч.

Текст і фото: Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 27 Жовтня 2019 10:53
Концерт був просто супер!!!
Просто до 123 Показати IP 28 Жовтня 2019 14:33
Дизлайки ставлять ті в кого не було грошей на квиток
1234 Показати IP 27 Жовтня 2019 13:56
І справді, чудовий концерт чудового виконавця. Душевна і проста людина вчора виступала, дякуємо за крутий вечір!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus