USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Жебраки стали менше докучати пасажирам на луцькому автовокзалі

1 Квітня 2009 11:00
Луцький автовокзал нарешті позбувся безпритульних жебраків біля кас, у яких пасажири купують квитки. Про це у коментарі для «Волинських Новин» розповів начальник автовокзалу Ігор Модла.
За словами начальника, позбутися жебраків біля кас вдалося за допомогою залучення чергового міліціонера. А якщо бездомні здійснюють хуліганство, то відразу приїжджає наряд.
Проте, на території автовокзалу бомжі і далі продовжують просити милостиню. «Якщо вночі автостанцію закривають, то територія її є відкритою для всіх», – пояснив Ігор Модла.
Також часом на заваді комфорту пасажирів стоять жебраки, що заходять у салон автобусів. За словами начальника автовокзалу, всередині транспорту ситуацію повинен контролювати сам водій. «Ми ж не можемо поставити міліціонерів біля кожного автобуса», – зауважив він.
Взагалі, пана Модла обурив той факт, що люди асоціюють вокзали із бомжами. «Це ж не суто наша проблема, а проблема міста. Оскільки воно не може забезпечити тих безпритульних місцем у соціальному будинку, вони йдуть на наші лавки», – поскаржився начальник автовокзалу. «А йдуть вони сюди, бо тут бувають різні люди. і багато з них дають ту милостиню», – додав він.
Довідково:
Нагадаємо, що під час засідання комісії департаменту соціальної політики Луцької міськради щодо конкурсу соціальних проектів, яке відбулося 30 березня, заступник директора департаменту соціальної політики Луцької міськради Ірина Дехтяр розповіла, що одним з пріоритетних напрямків реалізації соціальних проектів департаменту у 2009 році стане утворення закладів з обліку і соціального захисту для безпритульних громадян (будинки нічного перебування, центри обліку, соціальні готелі). Адже наразі немає закладу, який би повністю проводив облік таких громадян.
 
Другим важливим пунктом стане створення притулку, де могли б проживати люди без постійного місця проживання, громадяни, що вийшли з місць позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus