USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Самооборона і безпека: «Жіночий десант» стартує у Ківерцях

11 Березня 2021 13:51
Ківерці стануть четвертим містом на Волині, де діятиме група «Жіночого десанту» від соціального проєкту Жіночого руху «За майбутнє».

Про це у фейсбуці повідомила координаторка Жіночого руху «ЗА Майбутнє» на Волині, депутатка Луцької районної ради Ольга Максим’як.

Цього разу тренеркою на курсах самооборони стане чемпіонка України з кіокушинкай карате у розділі «Куміте», призерка чемпіонату України у розділі «Ката» Олена Баран.
Записатися на курси можуть всі охочі ківерчанки. Заняття стартують наприкінці березня та будуть безплатними. Тренування відбуватимуться щосереди о 19:00 в спортзалі у приміщенні ДОКу.

«Курси самооборони – це не лише про певні фізичні навики, це насамперед – про неймовірний командний дух та шлях до нових цілей», – додає Ольга Максим’як.

Читати ще: Захист і безпека: у Луцьку жінок безплатно навчатимуть самооборони

Нагадаємо, партія «ЗА Майбутнє» організувала курси самооборони для жінок по всій Україні. На Волині такі групи відкрили у Луцьку, Любешеві, Володимирі-Волинському та Ківерцях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сонце Показати IP 11 Березня 2021 17:06
Бажаємо успіхів!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus