USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Жіночий футзал: «Ладомир» із Володимира виграє двічі, лучанки поступаються «Дніпру»

11 Березня 2023 11:55
Команди з Волині продовжують виступати у фінальному етапі чемпіонату України з футзалу серед жінок. Протягом тижня «Ладомир» із Володимира та «Легіон-Університет» із Луцька зіграли матчі п’ятого й шостого турів. Володимирські дівчата здобули дві перемоги, а лучанки, на жаль, зазнали невдачі.

«Ладомир» розгромив «Дніпро» в Черкасах

Володимирчанки розпочали гольову феєрію вже на третій хвилині, коли Гірин зіграла на добиванні після удару Стець. Згодом Вікторія знову забила, а ще віддала результативну передачу на Невар. Четвертий м’яч «Ладомир» забив після розіграшу кутового. П’яте взяття воріт стало одним із найкрасивіших у грі: Гірин п’ятою замкнула передачу через увесь майданчик (момент із голом на 29:35, – примітка). «Дніпро» все ж створило два небезпечні моменти, але воротарка Варвара Новікова із ними впоралася. 5:0 – результат першого тайму.

Читати ще: Жіночий футзал: лучанки перемагають вдома, команда з Володимира – у лідерах чемпіонату

Другий тайм розпочався із чергового голу Гірин. Після 27-ї хвилини, коли рахунок був уже 8:0, активність проявили черкащанки. Свій гол престижу вони забили зусиллями Кулаженко. Команда Олега Борніка також збільшила кількість забитих на табло. До завершення двічі відзначилася Стець, а Гірин забила свої сьомий та восьмий м’ячі в грі. Фінальний свисток зафіксував перемогу клубу із Володимира — 1:12.
«Ладомир» здобув технічну перемогу над «Поділлям»

Клуб із Вінниці, який паралельно виступає в чемпіонаті України з футболу, на гру у Володимир не з’явився. Рішенням Асоціації футзалу «Ладомир» здобуває технічну перемогу 5:0.

Читати ще: Жіночий футзал: команди з Волині розпочали боротьбу за медалі чемпіонату України

«Легіон-Університет» поступається київському «Будстару»

Команда з Луцька не зуміла нав’язати боротьбу багаторазовому призеру змагань. Лучанки поступилися в першому таймі 4:0. Реальний шанс розмочити рахунок мала Борисова, але не влучила із вихідної позиції. Другий тайм також був за киянками, які в підсумку перемогли 11:0. Відзначимо, один із м’ячів у ворота луцького клубу забила Дар’я Ракіцька – сестра українського футболіста Ярослава Ракіцького.
«Легіонерки» вдома поступаються МСК «Дніпро»

Матч останньої та передостанньої команди чемпіонату мав принципове значення для обох. Лучанки з перших хвилин нав’язували гостроту, яка конвертувалася в забитий м’яч. Юлія Холодько отримала передачу на правому фланзі й потужно пробила в дальній кут воріт. Згодом подвоїти рахунок могла Чернюк, але влучила у воротарку. Суперниці зрівняли на 10-й хвилині: після швидкого розіграшу аута Завгородня пробила під ногою голкіпера Ярмольської. Команди створили ще чимало гольових моментів, втім на перерву пішли за нічийного рахунку.

У другому таймі домінування перейшло до «Дніпра» – вони вийшли вперед. «Легіон-Університет» проявив характер та відновив рівність зусиллями Чернюк. Уже за хвилину черкащанки знову повели в рахунку, а згодом забили ще двічі. Наприкінці зустрічі лучанки перейшли на схему із п’ятим польовим гравцем. Це дозволило їм створити гостроту біля воріт суперника, однак забити підопічним Дмитра Голоскокова не вдалося. Фінальний свисток зафіксував поразку луцького клубу – 2:5.
У турнірній таблиці «Ладомир» продовжує утримувати першість. Команда набрала 24 очки, ні разу не програвши. «Легіон-Університет» поки шостий. До кінця фінального етапу чемпіонату залишається два тури, які визначать підсумкові позиції волинських клубів. Наступний тур відбудеться 24–26 березня.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото: скриншот із сайту Асоціації футзалу України; з фейсбук-сторінок ЖФК «Легіон-Університет» та ЖФК «Будстар»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus