USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Жодних підозрілих продуктів: чому після обіду в бабусі померла дитина

18 Вересня 2018 21:40
У Камінь-Каширському районі отруїлася вагітна жінка та четверо дітей, один хлопчик помер.

Подробиці інциденту розповіла в коментарі Суспільному Волині головний лікар районної лікарні Людмила Потягайло.

Так, усі, хто захворів, гостювали у бабусі. Учора, 17 вересня, після обіду відчули себе зле. Після 20:00 години до них у лікарню «швидка» привезла бабусю із дворічним онуком, який помер сьогодні близько 5-тої ранку.

Зі слів лікаря, причини смерті дворічного хлопчика, як і отруєння решти членів родини, нині встановлюють спеціальні служби, проводяться лабораторні дослідження. Ні грибів, ні інших «підозрілих» продуктів сім’я не вживала, – каже медик.

Наразі у Камінь-Каширській районній лікарні перебуває вагітна жінка з двома своїми синами (2-ох і 4-ох років). Ще одного трирічного хлопчика перевезли в обласну інфекційну лікарню, на цьому наполягали його батьки. Нині його стан середньої важкості – розповіла нам заступниця головного лікаря обласного медзакладу Любов Серба.

У задовільному стані сьогодні пацієнти Камінь-Каширської лікарні, – каже Людмила Потягайло.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus