USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Жорстоке поводження з тваринами та неякісні послуги: мер Луцька закликає не співпрацювати з ГО Дани Новарчук

31 Березня 2021 14:49
Луцький міський голова Ігор Поліщук звернувся до міських голів та очільників громад, аби ті не співпрацювали із ГО «Порятунок чотирилапих», яке надає неякісні послуги.

Про це мер Луцька повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Підготував звернення до усіх міських голів та голів громад, які уклали договори на відлов безпритульних тварин із ФОП Ткачук Б.Б. (вона ж Дана Новарчук), яка є засновником і керівником ГО «Порятунок чотирилапих» з проханням припинити співпрацю із вказаним суб’єктом господарювання.

Згідно з численними повідомленнями зоозахисників, які підтверджуються відповідними доказами, ФОП Ткачук Б.Б. відловлює безпритульних тварин у багатьох громадах на території України та привозить їх у наше місто.

Читати ще: Безпритульних собак до Луцька звозять ГО, зареєстровані в квартирах Богдани Новарчук

Окрім того, із початку діяльності ФОП Ткачук Б.Б. та ГО «Порятунок чотирилапих», зоозахисниками чи не з усіх куточків України зафіксовано жорстоке поводження з тваринами, їх утримання в антисанітарних умовах, надання неякісних медичних послуг, в т.ч. і стерилізаційних. Перевозячи не вакцинованих тварин з одного регіону в інший, без необхідного терміну карантинування, підприємець створює загрозу розповсюдження зоонозних хвороб, які є небезпечними як для життя тварин, так і для життя людей», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Зоозахисник Показати IP 31 Березня 2021 15:07
Респект і уважуха Поліщуку!!! Молодець!
Лучанка Показати IP 31 Березня 2021 15:35
Так хай ще заяви в поліцію і прокуратуру подасть, то буде більш дієво. А то панькаються з Новарчук, як з рідною. Давно вже пора прикрити і ГО і Новарчук.
Правда Показати IP 31 Березня 2021 16:14
Яке відношення має мер до ГО?І яка в нього доказова база?Тоді до суду.
Теж Правда до Правда Показати IP 31 Березня 2021 16:35
Мер має відношення до стану безпеки у своєму місті.
Лучанка до Правда Показати IP 31 Березня 2021 17:06
Так у зверненні написано про загрозливу для мешканців міста ситуацію з поширенням зоонозних хвороб, про жорстоке поводження з тваринами- це вже дві статті КК. А якщо перевірити ще фінансову звітність ... Та і депутати можуть прийняти рішення про доцільність роботи ГО. Варіантів тьма. І на чиїй території базується ця організація,хто орендодавець теж цікаво.
Отакої Показати IP 31 Березня 2021 17:16
Якої ще безпеки,тварини в притулку.Якщо мер має докази,то нехай звертається до правоохоронних органів,якщо ні,то це наклепницькі дії.Десь хтось казав,повідомляв...
Отакої Показати IP 31 Березня 2021 17:36
Одна баба сказала.Факти.
Ігор луцький Показати IP 31 Березня 2021 17:52
Зграя бродячих собак на кожній центральній вулиці ,буде туристичною принадою міста.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus