USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Жванія готовий свідчити проти Порошенка в обмін на безпеку

25 Липня 2020 11:53
Колишній депутат Верховної Ради Давид Жванія заявив про готовність свідчити Офісу Генпрокурора про використання протестів Євромайдану для захоплення влади з боку колишнього президента Петра Порошенка, екссекретаря РНБО Олександра Турчинова та мера Києва Віталія Кличка в обмін на забезпечення безпеки.

Про це він повідомив у відеозверненні на YouTube, передають Українські Новини.

«Я звертаюсь зараз до генерального прокурора України Ірини Венедиктової. Я готовий зараз дати свідчення проти себе, проти Петра Порошенка, проти Арсенія Яценюка, проти Олександра Турчинова, проти Віталія Кличка. Вони легко можуть замовити, аби мене усунули», – сказав він.

Він звернувся до Венедиктової з проханням викликати його на допит.

Жванія також заявив, що він і його соратники в 2014 році тиснули на колишнього прем’єр-міністра Миколу Азарова, щоб він подав у відставку.

За його словами, опозиційним силам потрібне було повернення до парламентсько-президентської форми правління, щоб у випадку відставки колишнього президента Віктора Януковича влада перейшла в руки голови Верховної Ради, а не прем'єр-міністра.

Нагадаємо, раніше Жванія заявив, що Євромайданом управляли злочинні угрупування, які очолювали перші особи майбутніх партій влади – БПП і «Народного фронту». А також повідомив, що брав участь в передачі багатомільйонних хабарів єврочиновникам – в обмін на лояльність до обрання Порошенка президентом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Кпв Показати IP 25 Липня 2020 13:59
На кого працює ця гнида неукраїнська?
ігор луцький Показати IP 25 Липня 2020 14:22
Знайшов нового господаря?Політична хвойда.
Хай до ігор луцький Показати IP 25 Липня 2020 18:00
Тільки рейтинги Пороху підніме. Хай меле.
Порохоботам Показати IP 25 Липня 2020 15:41
Чего боятся честному человеку? Суд так суд. А народ послушает - посмотрит.
!!! до Порохоботам Показати IP 25 Липня 2020 20:18
Чесные суды и в Украине??? с каких это пор?...
Лучанин Показати IP 25 Липня 2020 16:33
Не належу до симпатиків пороха, але, журналісти "Схеми" розкопали що за останні 3 роки Жванія 62 рази літав до Москви. Чому?. По інструкції?
Да до Лучанин Показати IP 25 Липня 2020 18:01
Давид Жванія, Давид Арахамія, яка схожість. Дивно, да?
Олег, Луцьк Показати IP 25 Липня 2020 16:56
Ця гнида відразу після перемоги Януковича у 2010 році переметнулася у стан регіоналів і був у їхній фракції до революції гідності , а значить з того часу є ворогом України і всього національно-демократичного руху. Жванія не належить до табору національно-патріотичних сил з 2010 року, з моменту зради і ніхто з ним уже не підтримував відношення, крім проросійських політиків. А те що він блеє про нібито хабар для Ангели Меркель, взагалі не витримує жодної критики. У канцлера Німеччини бездоганна репутація і їй абсолютно не потрібні гроші від України. В Німеччині ця заява Жванії лише викликала огиду. Він за останні 3 роки 65 разів літав через Мінськ у Москву для отримання подачок і вказівок. Тому для людей розумних і думаючих його слова не варті ломаного гроша. Жванія співпрацює з агентом ФСБ Деркачем і вирішив підіграти нинішній владі підкинувши відверту брехню перед місцевими виборами, в обмін на якусь лояльність до його злочинного бізнесу.
До всіх порохоботів Показати IP 25 Липня 2020 18:34
Блін, ну то чому ж ви так почали всі разом обливати брудом цю "гниду", а та "гнида" і мародер зі своїм своїм свинячим кодлом що 5 років грабував нашу рідну і незалежну щось залишається шановні дописувачі зовсім без вашої уваги. Якісь ви підозрілі зовсім!? Напевно ви ніхто інші як поціновувачі пєтіного таланту. А на рахунок цього чуда - ну хоче щось там розказати в прокуратурі -нехай говорить. Може наговорить на пару років як собі так і іншим учасникам цього дійства
Айяяй до До всіх порохоботів Показати IP 25 Липня 2020 19:53
Це у вас уже агонія. Скоро до растова баули полетять, а за ними гнусавий.
123 до айяяй до Айяяй Показати IP 25 Липня 2020 21:25
Агонія в тебе розпочнеться як петя перестане тобі гроші давати за твою писанину гнилу. І підеш робити щось корисне за що платять чесні гроші - але ж ти нічого не вмієш крім як на мамовку за 200грн за день

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus