USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Житель Луцького району просив владу посприяти у будівництві храму

16 Березня 2009 13:44
Голова райдержадміністрації Володимир Демчук провів прийом громадян з особистих питань. До керівника району зі своїми наболілими проблемами звернулися жителі Торчинської, Рокинівської селищних рад, Боголюбської, Промінської, Лаврівської, Боратинської, Гіркополонківської сільських рад. Про це 16 березня повідомляють «Волинські Новини».
Не втрачають своєї актуальності земельні питання. Цікавлять людей проблеми законності сплати податку за землю, переоформлення документації зі землекористування, згідно з вимогами сучасного законодавства, питання виділення земельних ділянок як під будівництво, так і сільськогосподарського призначення.
Багато громадян зверталися до керівника району з проханням надати матеріальну допомогу на лікування рідних та близьких. Жителька селища Торчин, пенсіонерка, у зв’язку зі станом свого здоров’я просила призначити за доглядом соціального працівника.
Як інформує сайт Луцької РДА, пенсіонер із села Гірка Полонка прохала посприяти у проведенні телефону, а також хоче знати, які пільги при оплаті комунальних послуг мають інваліди II групи.
Крім особистих питань, мешканці району не залишають поза увагою питання розвитку інфраструктури їх населених пунктів. Зокрема, до Володимира Демчука звернувся житель села Богушівка Боголюбської сільської ради з клопотанням надати матеріальну допомогу для будівництва храму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus