USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Житлово-будівельну ситуацію на Волині необхідно покращувати

24 Квітня 2009 19:36
Учора, 23 квітня, в рамках угоди між обласною організацією роботодавців і територіальним відділенням Антимонопольного комітету України відбулося засідання «круглого столу» на тему «Проблеми формування розвитку і захисту конкурентного середовища в будівельній галузі та здешевлення будівництва житла у Волинській області». Про це інформують «Волинські Новини».
 
За повідомленням прес-служби Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, у роботі «круглого столу» взяли участь заступник голови федерації роботодавців України, голова об’єднання роботодавців Волинської області Володимир Цибульський,  перший заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська, керівники провідних будівельних організацій: СУ-536 Віктор Чорнуха, ТОВ «Завод будівельних конструкцій» Леонтій Іванішин, головні архітектори області і міста Луцька, заступник начальника інспекції державного будівельного контролю в області, директори цегельних заводів, піщаних кар’єрів, «Луцькавтодору».
 
Голова територіального відділення Антимонопольного комітету Віктор Гупало розповів про проведені працівниками відділення дослідження товарних ринків будівництва, будівельних матеріалів та проектних робіт. «Тервідділення не може стояти осторонь питань розвитку конкуренції у будівельній галузі Волині по всьому ланцюгу процесу житлового будівництва: від відведення органами самоврядування земельної ділянки, проектування, виробництва будівельних матеріалів, робіт будівельників і суміжників – до виділення кредитів. Використовуючи важелі антимонопольного законодавства, відділення здійснює заходи, покликані запобігати чи припиняти порушення конкуренційного законодавства, в тому числі законодавства про захист від недобросовісної конкуренції», – зазначив він.
 
«Якщо запрацюють будівельники на будмайданчиках, то запрацюють виробники будматеріалів, меблів, освітлювальної електроапаратури та інших суміжних галузей», – підсумував пан Гупало.
 Від імені учасників «круглого» столу заступнику голови Федерації роботодавців України – голові об’єднання роботодавців Волинської області Володимиру Цибульському доручено подати звернення до Президента України Віктора Ющенка, Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко, органів місцевого самоврядування, всіх учасників ринку з конкретними пропозиціями щодо покращення ситуації на ринку житлового будівництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus