USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зі скандалами і конфліктом з важкохворим юнаком: як луцька блогерка розігрувала битий автомобіль

4 Березня 2020 14:26
Тижнева епопея з розіграшем автомобіля Mazda CX-5 від луцької блогерки Катерини Якимчук, більше відомої як TattingKate, завершилася. Проте, не обійшлось і без скандалів: спочатку дівчина втрапила в конфлікт з важкохворим лучанином, якого, з його слів, безпідставно звинуватила у шахрайстві, а згодом стало відомо, що авто, яке розігрує дівчина, потрапило в серйозну ДТП у США, звідки його привезли.

Навіть ті, хто соцмережами користується мінімально, а про блогерів чули хіба з новин, цього тижня точно бачили в стрічці новин Instagram та Facebook повідомлення про те, що 20-річна блогерка Катерина TattingKate Якимчук дарує автомобіль MazdaCX-5 за підписку на її сторінку. На той момент кількість підписників у неї стрімко наближалася до двох мільйонів.

Читайте також: Накрутки та малокорисні курси: чим заробляє луцька Instagram-мільйонерка на Porsche

Усе, що треба було для того, аби взяти участь в розіграші, – підписатися на сторінку Катерини, уподобати 20 її фотографій та поширити повідомлення про розіграш. Випадковим чином блогерка обіцяла обрати переможця, якому, на вибір дістанеться Mazda CX-5 2014 року випуску або 300 тисяч гривень.
Посмотреть эту публикацию в Instagram

МЕНЕ ПРОСТО ПЕРЕПОВНЮЮТЬ ЕМОЦІЇ😱😱😱 Я не вірю, що кажу це, АЛЕ Я ПОДАРУЮ ЇЇ КОМУСЬ ІЗ ВАС!!!😱😱😱😱😱😱😱🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🎉🎉🎉🎉 . Саменька!) без спонсорів!) ПРОСТО ЗА ТЕ, ЩО ВИ НА МЕНЕ ПІДПИСАНІ😍😍😍😍 🔥🔥🔥🔥 мене відмовляли, але я цього ХОЧУ😍😍😍 ЯКА ВОНА КРУТА😍😍😍Забереш її собі?)😍 чи обереш 300.000грн?) все реально!!😱🔥 . Отже, перевір підписку на мене і @katedarue 😍🔥 Лайкни мені останні 20 фото😍🔥 Зроби скрін цього відео і виклади собі в сторіз з текстом « @tattingkate дарує МАШИНУ або 300.000 грн за ОДНУ підписку! Бери участь!😱😱» І знайди кодове слово в мене в сторіз!) запитаю, коли напишу тобі про виграш😍😍😍 . Результати будуть в наступний понеділок!) Твоя перемога в твоїх руках!) 1 хвилина твого часу = можливість виграти цю білу красотку або 300.000грн! 😍😍😍 СКОРИСТАЙСЯ НЕЮ!) Щасти!)😍😍😍🔥🔥🔥 . . Музика: Angetenar (Radio Edit) - Rompasso ♥️ Так в тєму, правда?😍😍

Публикация от Катя - твій гід в бізнесі💰 (@tattingkate)

TattingKate переконує: автомобіль перевірили на трьох СТО і він в ідеальному стані. Але або майстри не помітили, або Катерина розповіла не всю правду, бо, як з’ясувалося, автомобіль було придбано у США, де він потрапив у серйозну аварію.

Через реєстр знаходимо унікальний для кожного автомобіля VIN-код і за ним з’ясовуємо, що авто отримало ушкодження передньої і задньої частин у США.
Після цього автівку з аукціону продали в Україну, де відремонтували. Зазначимо, що від удару в машині спрацювала подушка безпеки, тобто він був достатньої сили.
Цей факт опублікували журналісти видання «Під Прицілом», після чого на їхню адресу посипалися звинувачення і навіть погрози.
Проте й на цьому конфлікти не закінчилися. Важкохворий лучанин Дарій Зажицький, у якого лікарі діагностували лімфому крові, розповів про те, як на його звернення про інформаційну підтримку Катерина Якимчук звинуватила його ледь не в шахрайстві.

Дарій наголосив, що його підтримують зовсім незнайомі люди. Зокрема, зі слів юнака, багато блогерів із мільйонною аудиторією поширювали про нього інформацію, і це дуже допомогло у зборі коштів. Але, якщо успішні блогери зі всієї України не відмовили у допомозі важкохворому хлопцю, то болючий «удар в спину» він отримав саме від луцької блогерки-«мільйонерки» Катерини Якимчук, відомої серед своєї аудиторії в Instagram як TattingKate.

«Я не прошу ні в кого грошей, але репостів. Не так просто, щоб відомий блогер тебе почув, помітив, побачив повідомлення. Але це битва за життя, у якій не маю права програти! Жодного разу ні в кого не просив грошей, але прошу поширення інформації. А люди вже по можливості самі вирішують, допомагати мені чи ні. Але є дуже злі люди. Найбільше не очікував підлого вчинку від луцької блогерки Каті Якимчук. Коли я попросив її поширити інформацію про мене на її сторінці, вона мене заблокувала. Безпідставно звинуватила, що, мовляв, я брехун і ні на що не хворий. У той час, коли про мою біду без проблем розповідали у своїх профілях всеукраїнські блогери з мільйонною аудиторією, Катя мене обмовила і заблокувала», – обурюється юнак.

Дарій розповів, що одного разу, коли Катерина зі своїм хлопцем Дмитром гуляла у ТРЦ «ПортСіті», він, упізнавши відому блогерку, підійшов до неї і попросив репостнути інформацію про нього на сторінці в Instagram.

«Натомість Катя склала неправдиву історію, ще й роздула її на весь інтернет. Замість допомогти або коректно відмовити, вона виставила про мене пост, що я шахрай, напав на неї у торговому центрі та вимагав гроші. Потім її почали гнобити люди, і вона допис видалила.

Тоді Катя підіслала до мене своїх знайомих хлопців, вони запропонували мені публічно попросити вибачення у блогерки, а вона натомість поширить інформацію про мене у себе на сторінці. Я відмовився. Сказав, що більше не хочу з Катериною мати жодної справи. Дуже велика кількість блогерів відреагували на цю історію.

Виявилося, що за окулярами і посмішкою Катерини насправді ховається досить гнила людина. Потім Катя виставила пост, де нібито просить у мене вибачення і робить мені послугу – публікує допис про мене. А якось, коли я їхав у таксі і раптом згадали про Катю, таксист розповів, що купував у неї вебінар, і блогерка «кинула» його на 6500 гривень. Після того у мене остаточно відкрилися очі на цю людину», – каже Дарій.

Читайте також: Бій за життя: важкохворий боєць ММА розповів про одруження, конфлікт з луцькою блогеркою та бажання жити

У соцмережах підтримали важкохворого лучанина й почали масово закликати Катерину Якимчук відмовитися від розіграшу, натомість допомогти юнакові у лікуванні. Дівчина ніяк не відреагувала на такі заклики.
Зрештою блогерка обрала переможницю, яка забрала виграш грошима. Відтак автомобіль, який розігрувала Катя, вона віддала мамі.

Проте на цьому епопея не закінчилася – ще не розігравши перший автомобіль, блогерка оголосила про розіграш кросовера Volkswagen Tiguan.
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Я ДАРУЮ ВЖЕ ДРУГУ МАШИНУ ЗА ОДНУ ПІДПИСКУ!😱😱😱😱 . Сьогодні два мільйони в мене, а подарунок можеш отримати ТИ!)😱😱😱😱😱 Я досі в шоці, АЛЕ ЗНОВУ ПОДАРУЮ МАШИНУ КОМУСЬ ІЗ ВАС!!!😱😱😱😱😱😱😱 Ще швидша!) ще більша!) ще крутіша!)🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🎉🎉🎉🎉 Ти точно маєш взяти участь!) . Це знову подарунок лише від мене!) без спонсорів!) просто комусь із вас!)😍😍😍😍 Ти розумієш, що маєш всі шанси на перемогу?😍 . Отже: перевір підписку на мене, @katedarue і @kate.darue 😍🔥 Лайкни мені останні 20 фото😍🔥 Зроби скрін (чи запис з екрану) цього відео і виклади собі в сторіз з текстом « @tattingkate дарує вже ДРУГУ МАШИНУ за ОДНУ підписку! Бери участь!😱😱» І знайди кодове слово в мене в сторіз!) запитаю, коли напишу тобі про виграш😍😍😍 . Результати будуть в наступний понеділок!) Твоя перемога в твоїх руках!) 1 хвилина твого часу = можливість виграти цю потужну красуню!🔥😍😍😍 СКОРИСТАЙСЯ НЕЮ!) Машинка вже готова до перереєстрації на тебе!) Щасти!)😍😍😍🔥🔥🔥 . Не очікували?) . . Музика: Angetenar (Radio Edit) - Rompasso ♥️

Публикация от Катя - твій гід в бізнесі💰 (@tattingkate)

Для чого дівчина дарує автомобілі?

Сама Катерина в численних відео та постах переконує, що просто любить дарувати радість та тішити своїх підписників. Але правда життя набагато прозаїчніша, і, як каже відоме прислів’я, it’s all about the money – це все через гроші.

Інтернет-маркетолог Катерина Лук’янчук у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла, що весь трюк з розіграшами – недорогий спосіб набрати аудиторію. А от наскільки ця аудиторія ефективна – питання зовсім інше.

«Катю можна назвати блогером дуже умовно. Для мене блогер – це автор, а його публікації мають зміст. Звичайно, для кожного змістовний пост – це про різне. Тому для когось публікації про розіграші таки змістовні.

Раніше я вже казала, ця дівчинка розумниця і не треба казати: «Ай-яй-яй, вона ніхто і нічого не досягла». Вона досягла. Для неї кількість = якість, для когось усе по-іншому, але 2,2 млн – це досягнення. Якщо ціль – це кількість, вона її успішно досягає», – пояснює Катерина Лук’янчук.

Отож, ближче до цифр. Відповідно до аналізу інтернет-маркетолога, на початок розіграшу першого автомобіля у Каті було 1 798 936 підписників. 3 березня, а саме тоді відбувся в прямому ефірі розіграш, їх стало 2 158 301. Відтак розіграш автомобіля приніс Каті 359 365 нових підписників, а заявлена ціна автомобіля становила 300 тис. грн.
Поділимо вартість призу на кількість підписників і маємо вартість одного нового читача – 83 копійки.

«Хто просуває власний блог і робить ставку на контент, знає: це неймовірно крута ціна за одного підписника. Враховуючи кількість підписників, які вже є у блозі, а це 20% від загальної кількасот користувачів Instagram в Україні, – це прекрасний результат.

Бо практика свідчить: коли долаєш певну вершину, вартість підписника зростає. Правда, так відбувається у блогів, які «про щось». Вибірка людей, які цікавляться, скажімо, спортом, модельним бізнесом, красою, материнством тощо, обмежена. А виграти айфон чи автомобіль хочуть усі», – каже Катерина Лук’янчук.

А от щодо якісних показників сторінки Каті Якимчук, то тут є нюанси. З інструментів аналітики видно, що в неї було кілька спроб стати змістовним блогером, проте вони успіхом не увінчалися.

«Уперше вона намагалася стати сексуальним просвітителем серед підлітків, потім перейшла до тем про бізнес, свій заробіток, розповідала про вебінари і проводила безплатні прямі ефіри. Тоді вона нічого не розігрувала. На графіку цей період явно виділяється – практично немає підписок (зелені стовпці) і досить багато відписок, порівняно із іншими періодами (червоні стовпці)», – пояснює показники інтернет-маркетолог.


Кілька дрібніших подібних періодів теж можна відзначити, і їх видно. Якщо погортати стрічку Каті, то можна дуже чітко провести аналогію з періодичністю розіграшів.
«Щодо якості, то про неї найкраще кажуть показники збільшення коментарів, лайків, %ER тощо. Картина у блогера, який стабільно розвивається, теж має стабільніший вигляд. Там можуть бути просідання, але в основному картина прямує доверху. Тут усе дещо не так.

І ще про якість свідчить те, що Катя, звісно, є у рейтингу людей з найбільшою кількістю підписників, а від нашого президента її відділяє всього 7 млн, але ось у жодному рейтингу найцікавіших блогерів України її немає», – резюмує інтернет-маркетолог Катерина Лук’янчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Ім'я Показати IP 4 Березня 2020 14:52
Ааааа, так от чому українці такі бідні
Саша Показати IP 4 Березня 2020 15:25
Катя Якимчук - конч*на мр*зь і має ментовську кришу до речі. Вона платить і адвокату і ментам, щоб її не трогали за ці розводняки.
Всезнайко Показати IP 4 Березня 2020 15:49
Податківці, порахували доходи Каті? Підказую... 83 копійки помножити на 2 млн. підписників.
777 Показати IP 4 Березня 2020 15:52
Шо ты там будеш дерти.село ты задрипанное... А вам господа подписчики.что ради халявы готовы даже эту дуру в зад целовать совет... Попробуйте хоть что нибудь сделать.руками или головой.чтобы купить автомобиль.я уверен получится быстрее.
Де податкова???? Показати IP 4 Березня 2020 16:05
На що дивиться податкова??? Особа порушує закон!!Обготівковує незаконні доходи! Прихід готівки на її картку перевищує в 10 разів дозволений обсяг при її діяльності як підприємця 2-ї групи!!! Чи важко розкрити банківську таємницю і нарахувати податки? А касова дисципліна? Особа отримує готівку - а ніяких чеків не видає!
Анонім Показати IP 4 Березня 2020 16:23
Блохерська маячня, на яку ведуться розумововідсталі.
Правдоруб Показати IP 4 Березня 2020 17:56
Згідно теорії вірогідності можливість заробити мільйон в 1000 разів більша ніж виграти його в лотерею.
Анонім Показати IP 4 Березня 2020 19:15
Я з самого початку розумів, шо в цьому розфграші є брехня, але не на стільки. На скільки це гнила людина це жах
Лучанин Показати IP 4 Березня 2020 22:06
Ця сц*куха 300000 грн віддала комусь з своїх.Навіть не віддала,а так типу "розіграла".Тупі підписники цього розводу не знають ? Гроші з її кишені нікуди не дівалися.
Лучанин Показати IP 5 Березня 2020 09:14
без лоха и жизнь плоха...
Лучанин Показати IP 5 Березня 2020 09:35
Це кон**на дурить людей,зе нарветься на свідомих
Хідео Кодзіма Показати IP 5 Березня 2020 10:39
Знати не знаю хто вона така, але чому вона повинна була комусь щось дарувати тільки через те, що їй в лічку написало пару людей, в нас є люди які набагато заможніші за всіляких блогерів, чому їх ніхто не засуджує?
Ірина Показати IP 5 Березня 2020 14:06
Кожен в нашій країні заробляє, як може і ця блогер не виключення. Доречі податки вона сплачує справно. А от давати гроші на благодійність, репостити чиюсь сторінку чи ні, це її особиста справа. Тисячі людей, які прочитали цю статтю не перерахували бігом гроші хворому хлопцю, а от вона повинна...чому... Старайтеся самі трудитися, заробляти і у вас не буде часу, щоб чиплятися до інших
лучанка до Ірина Показати IP 5 Березня 2020 16:55
То ця "блохарка" чІпляється. як л*йно до штанів! Мішок з ДСТом..
Name до лучанка Показати IP 6 Березня 2020 12:54
А звiдки Вам вiдомо, чи сплачуэ вона податки?
Віка Показати IP 5 Березня 2020 20:24
Жах !які заздрісні люди!!! Замість того,щоб писати кілометрові статті, могла (міг)би і сам(а) подумати, як гроші заробити!!!Зараз 21 століття! Кожен як хоче так і заробляє!! Я слідкую за блогерами і таких гнилих «підписників» ціла купа, що на чужі гроші заглядають!!ФУ!( Я їй не родичка, не подруга, не адвокат якщо що)
АльфачЬ Показати IP 5 Березня 2020 23:16
Молодець, л...хи для того й існують, щоб їх розводити
777@ Показати IP 6 Березня 2020 10:28
А ви касир блоХЕРки?
...123.... Показати IP 6 Березня 2020 15:59
одна моя знайома виграла в її гіві айфон, то приїхала ця катя дала їй 200 гривень, зробила фото з айфоном в руках і поїхала
Иван Показати IP 10 Березня 2020 10:09
Зачем писать про эту Ку**цу?!!
Петя Показати IP 10 Березня 2020 15:54
....Курицу...
Омг Показати IP 13 Березня 2020 10:50
Люди, Вас ніхто не заставляє підписуватися на неї, ніхто у Вас нічого не забирає. Для чого людину покривати брудом. Умнічка дівчина, не сидить на місці.. Завдяки Вам мені вже стало цікаво на неї підписатися (це перший блогер на якого я підпишуся)
Анонім до Омг Показати IP 21 Березня 2020 11:21
на якому суржику ця чудо-блогерка розмовляє??? що за рагульський говір!? якщо тебе цікавлять такі персони, то розуму зовсім не маєш!
Ольга Показати IP 17 Травня 2020 10:52
Ну і???? Вона розігрувала "поганий,розбитий автомобіль" а в результаті віддала переможцю гроші,а на тому авто їздить її мама. Ну??? В чому тут страшний конфлікт і обман??? Ви самі читаєте те що пишете??!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus