USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ЗМІ розповіли моторошні подробиці катастрофи літака під Львовом

4 Жовтня 2019 14:09
У літаку, який зазнав аварії під Львовом 4 жовтня, страшною смертю загинули 5 осіб. Частини тіл розкидало по колгоспних садах, а вцілілі члени екіпажу були заблоковані в лайнері.

Про це розповіли мешканці села Сокільники, які стали свідками авіакатастрофи. За їхніми словами, вранці літак упав на колишні колгоспні сади, передає «Обозреватель».

«Був сильний туман, нічого не було видно. Ми думаємо, що він просто не побачив злітно-посадкову смугу. До неї там буквально кілометр», – говорить один з очевидців трагедії. Хоча при цьому є дві офіційні версії причини аварії – закінчилося пальне або ж пілот припустився помилки.
Чоловік розповідає, що люди загинули жахливою смертю. «Літак викосив дерева, як траву. Кабіна розбита в хлам, а екіпажу повідривало голови. Там частини тіл були розкидані. Начебто загинули одразу три людини. Інших заклинило в салоні, вони стукали, щоб їх врятували», – каже житель села Сокільники, де й впав літак.

4 жовтня під Львовом здійснив аварійну посадку транспортний літак Ан-12. Літак спочатку зник з радарів, а потім здійснив аварійну посадку за 1,5 км від злітно-посадкової смуги міжнародного аеропорту «Львів». У літаку перебували семеро членів екіпажу та ще одна особа, яка супроводжувала вантаж.

Зараз розглядається дві версії аварійної посадки вантажного Ан-12 поблизу аеропорту Львів: помилка пілота і нестача пального.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 4 Жовтня 2019 15:14
Самолет выпуска 68 года... 68 Карл! Удивительно как оно вообще в воздух поднялось...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus