USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Змінився склад комісії, яка перевірятиме Волинську облспоживспілку

6 Червня 2014 16:25
У Луцькій міській раді частково змінили склад спеціальної комісії, яка вивчає конфлікт між підприємцями Завокзального ринку та облспоживспілкою. Про це йдеться у відповідному розпорядженні Луцького міського голови Миколи Романюка.

Як повідомляло Інформаціне агентство Волинські Новини, питання складу комісії стало дискусійним під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, сьогодні, 26-го травня. Члени засідання засумнівалися у прозорості створення тимчасової комісії.

Згідно з розпорядженням очілька міста, зі складу комісії вивели двох осіб:

- Олександра Козлюка – начальника управління розвитку підприємництва та реклами міської ради;

- Олександра Рачкова – начальника юридичного відділу міської ради.

Разом з тим, до складу комісії ввели:

- Володимира Амброзяка – підприємця (за згодою);

- Петра Гоцалюка – голову правління ВОГО «Асоціація регіонального розвитку» (за згодою);

- Ігоря Дильова – виконавчого директора обласної асоціації захисту прав малого та середнього бізнесу «Бізнес-Волинь» (за згодою).

Нагадаємо, підприємці Завокзального ринку на певний час «зірвали» 59-ту сесію Луцької міської ради 30-го квітня. Тоді вони домоглися, аби влада не розривала договір про оредну землі із облспоживспілкою. Тоді як компроміс вирішили створити тимчасову комісію для вивчення порушень Волинської облспоживспілки. Її сформували з 14-ти осіб, серед яких представники облспоживспілки, громадські активісти, депутати, члени виконкому, працівники профільних управлінь Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
мальбрух Показати IP 6 Червня 2014 16:55
Причина всіх бід - горгут з 'кришою' романюка. Невже місту у бюджет не потрібен 'реальний нал' від підприемців, але без посередника на чолі з 'облспоживспілкою'?
підприемець Показати IP 6 Червня 2014 17:08
Для всіх, хто в наступних коментарях буде обзивати нас , довожу до відома - ми за один кв.м. аренди платимо місту близько трьох гривень, а облспоживспіка мае 57 гривень. Мені, як корінному лучанину це здаеться злочином зі сторони міськради. Невже Луцькому бюджету не потрібні гроші?
Анонім до підприемець Показати IP 6 Червня 2014 17:23
то не платіть. На той смердючий ринок вже давно ніхто не ходить.
покупець до Анонім Показати IP 6 Червня 2014 18:05
Щось не замітив там смороду, ну хіба що від таких, як ти. А за роки існування Завокзального ринку я вже маю 'своїх' знайомих продавців в кожній групі товару. Якщо обмануть мене - їм же дорожче.
то до Анонім Показати IP 6 Червня 2014 20:05
ти вітя голяр?страсті розжигаєш-без вашої "криши " пропадем..колхоз вєчний має бути з кріпацтвом та власними засобами виробництва грошей вам?
купляй до Анонім Показати IP 6 Червня 2014 20:06
коментар було видалено
підприємець теж до підприемець Показати IP 6 Червня 2014 21:32
В комунальному підприємстві менше не буде тільки більше, порахуй всі видатки, а з часом викинуть на околицю міста
Оксана до підприємець теж Показати IP 6 Червня 2014 23:06
для чого потрібний цей ринок, якщо в порт-сіті багато гарних якісних речей і набагато дешевших,?
лікар -онколог 1 кат до Оксана Показати IP 7 Червня 2014 08:58
Порт Сіті - ще одне місце для розвитку онкологічних хворіб, не ходіть і не водіть туди покрайній мірі дітей, при жарі там виділяються концирегони які дуже-дуже токсичні , нехватка вентиляції, сильне електроопромінення - там навіть мобільні погано прцюють!!Бережіть свої дітей !!!!! В цьому закладі порушені всі які тільки можна санітарні умови
Лікар онколог лучани Показати IP 7 Червня 2014 08:56
Порт Сіті - ще одне місце для розвитку онкологічних хворіб, не ходіть і не водіть туди покрайній мірі дітей, при жарі там виділяються концирегони які дуже-дуже токсичні , нехватка вентиляції, сильне електроопромінення - там навіть мобільні погано прцюють!!Бережіть свої дітей !!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus