USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Знайдене на території луцького дитсадка немовля перебуває у перинатальному центрі

9 Червня 2009 17:31
Новонароджена дівчинка, яку знайшли в дитсадочку на вулиці Федорова в Луцьку, зараз перебуває у перинатальному центрі. Про це 9 червня повідомляють «Волинські Новини».
 
Дівчинка лежала у пакеті і плакала, її помітили дітлахи, які у вихідний день прийшли бавитися на майданчику дитсадка. Покликали дорослих, а ці вже викликали міліцію та «швидку». Дівчинка нині у перинатальному центрі, а міліція провадить перевірку цього випадку. Нагадаємо, до міліції з цього приводу звернулася Олена С.
 
«Найімовірніше, ця дитинка не з родини безпритульних. Дівчинка була одягненою, у торбинці ми знайшли інший одяг. Лікарі кажуть, що їй у день знаходження був день-півтора, пологи відбулися у домашніх умовах», - розповів начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Луцького УМВСУ Борис Пікун, повідомляє СіД.
 
Довідково:
 
Позаминулого тижня у Луцьку вже вдруге цьогоріч виявили тіло новонародженої дитини. Начальник Луцького міськвідділу міліції Роман Крохмаль уточнив: дівчинку, вік якої – година-дві від народження, знайшли на березі ставка у районі Гущі. А виявили пакет із мертвим немовлям діти, що бавилися поблизу водойми. Ознак насильницької смерті на тілі дитини немає. За попередніми висновками, новонароджена померла від переохолодження. Підозрюваної у цьому злочині поки немає.
 
 
Немовля, яке 23 березня знайшли у смітнику у дворі будинку на проспекті Волі, було народжене живим. Про це 9 квітня під час засідання виконкому Луцької міськради розповів начальник Луцького УМВС України в області Роман Крохмаль.
За словами пана Крохмаля, судмедексперти встановили, що дитятко було задушене. За інформацію, яка допоможе розкрити цей жахливий злочин, міліція обіцяє три тисячі гривень винагороди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus