USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Знайдену на території дитсадка новонароджену дівчинку хочуть удочерити дві родини

23 Червня 2009 15:55
Виконком Луцької міськради зареєстрував знайдену на території луцького дитсадка новонароджену дівчинку. Про це 23 червня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Виконком Луцької міськради вирішив «Зареєструвати знайдену новонароджену дитину та назвати її Павлюк Мілена Леонтіївна».
 
Як розповів начальник міської  служби у справах дітей Федір Шульган, стан здоров’я дівчинки – задовільний. «Є дві родини, які бажають удочерити цю дівчинку. Так що після присвоєння імені будемо вирішувати питання, до якої сім’ї цю дитину влаштувати», – додав він.
 
Нагадаємо, що Мілену два тижні тому підкинули на територію луцького дитсадка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Аноним Показати IP 23 Червня 2009 23:00
Блин, придумали же имечко девочке!!!... Имен нормальных нет, что ли?
:)))))) Показати IP 24 Червня 2009 11:01
Один типаж на Львовщине регистрировал свою дочь, хотел назвать ее Леся (было это лет 20 назад), а регистраторша уперлась: "Нет такого имени, называйте Лариса или Александра". Он ей по-вежливому долго объяснял, потом не выдержал: "Дура, моя дитина: захочу - Вешалкой назову, а ти запишеш". :)))))
Аноним Показати IP 26 Червня 2009 03:30
Дык Леся- нормальное имя. А Милена... Да еще Леонтиевна... Не пляшет просто.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus