USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

ЗНО-2013: правильні відповіді з математики (перша сесія)

13 Червня 2013 17:30
Український центр оцінювання опублікував правильні відповіді на завдання тесту першої сесії ЗНО з математики.

Тестування з математики відбулося 12 та 13 червня. Тест містив 33 тестових завдань. За умови правильного виконання усіх завдань учасники зможуть отримати 54 тестових бала.

Після визначення тестового бала кожного абітурієнта, отриманий ними результат буде конвертовано у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів, що буде вказувати на місце результату абітурієнта серед результатів інших учасників кожної сесії ЗНО з математики.

Офіційне оголошення результатів ЗНО з математики відбудеться наприкінці червня. Очікується, що визначення результатів учасників відбудеться впродовж 15 днів від дня проведення тестування. Про дату оголошення результатів зовнішнього оцінювання з математики повідомлять додатково.

Правильні відповіді на запитання першої сесії можна дізнатися тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus