USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Зниклого водія BlaBlaCar шукають поблизу цвинтаря

8 Квітня 2016 11:28
Батьки зниклого безвісти водія BlaBlaCar львів'янина Тараса Позднякова попрохали волонтерів зібратися 8 квітня біля цвинтаря по дорозі на село Бобриця під Києвом, щоб продовжити пошуки їхнього сина, про це пише Depo.Львів з посиланням на повідомлення у Facebook волонтерки Емми Шиманович.

З її слів, пошуки будуть продовжені в лісосмузі на цій ділянці і прилеглих до неї ділянок.

Шиманович нагадала, що за відео, яке було надано з приватних будинків, видно, що машина поїхала в бік кладовища і виїхала з цієї ділянки, затримавшись там на 1 годину 40 хв.

Нагадаємо, Тарас Позняков, який скористався послугами сервісу BlaBlaCar.com, їхав зі Львова до Києва.Хлопець 1991 року народження виїхав вранці, 4 квітня, зі Львова і прямував до Києва на автомобілі Ауді А6, 2006 року випуску сірого кольору. Номерний знак ‪ВС4446СІ.
Згідно з інформацією друзів зниклого хлопця, він поїхав з двома супутниками, один з яких мешканець столиці, інший - Чернівецької області. Як згодом виявилось, киянин Олег Мазарчук зареєструвався на поїздку, але останньої миті не поїхав.

Як повідомляє УНН, до пошуків зниклого львів’янина залучили СБУ та понад 30 працівників поліції. Оперативні служби Львівщини працюють спільно з оперативниками Київської області. Проводяться всі необхідні заходи аби встановити місце перебування юнака. Друзі зниклого львів’янина не виключають, що його насильницьки викрали.

До слова, керівник громадської організації «Варта-1» Ігор Зінкевич озвучив три ймовірні версії зникнення хлопця.

«У нас є три версії зникнення Тараса: перша - це автомобіль, його вартість становить близько 10-12 тис. доларів, друга - це ймовірний конфлікт у дорозі, який міг статись, третя - це посада Тараса (працює у Сихівському суді, - ред.) та високі посади його батьків (мама теж працює у суді, батько на митниці)», - розповів Зінкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Анонім Показати IP 8 Квітня 2016 11:32
Як людину шкода, але Божя все таки є.
Віктор Показати IP 8 Квітня 2016 13:01
Сволота не хоче працювати, а краде майно і ще й з людей знущається. Горіти в пеклі тварям які так роблять і батьки теж так виховують що діти такі роблять вчинки погані не Божі!!!! Батьки не дивлятся за своїми дітьми і вони виростають такими дебілами ! Дай Бог щоб знайшли живим . А тих покидків треба карати довічно в тюряги і на роботу на полях -хай відпрацьовують все життя за свої вчинки
аааа Показати IP 8 Квітня 2016 13:45
Синок мажорів,а роботу відбирав у простих таксистів і водіів автобусів.назароблявся
Ирина до аааа Показати IP 8 Квітня 2016 15:17
Побойся Бога! Как можно быть таким циничным??! У людей горе, пропал сын и не важно мажор он или простой работяга. Люди давайте будем стараться быть милосердными и оставаться прежде всего ЛЮДЬМИ! Тогда будет и меньше таких ублюдков которые это сделали
Д до Ирина Показати IP 12 Квітня 2016 17:06
цікаво чи шукали б когось іншого, сина або дочку не високих чиновників? Ваш жаль до зниклого хлопця зникне рівно в той момент, коли вам потрібна буде допомога, але міліція (поліція) не допоможе. вони ж не допомагають середньо-статистичному українцю. їм байдуже. абсолютно байдуже. абсолютній більшості із них. (http://www.unn.com.ua/uk/exclusive/1562998-politsiya-vstanovit-osib-yaki-poshiryuvali-nevirnu-informatsiyu-pro-zniklogo-lvivyanina) а це стаття про ніби-то велику шкоду, завдану розслідуванню, третіми особами. на що вони тільки не готові для виправдання власної безпомічності.
лучанка до аааа Показати IP 8 Квітня 2016 16:00
ви усвідомлюєте що ви пишете?????????? а якби ваша дитина попала в таку біду? як можна бути таким?
Марія до аааа Показати IP 11 Квітня 2016 15:17
А якщо синок мажорів, то що, треба брати і топити або закопувати, щоб інші не висовувались!? Гарний менталітет, нічого не скажеш!!!
Олександр до аааа Показати IP 16 Квітня 2016 10:52
Фірма "Тесла" обіцяє що уже у цьому році їх електромобіль проїде територію США з сходу на захід (чи навпаки) на автопілоті. Таксист і водій автобуса стануть вимираючими професіями. Треба готуватись до цього уже зараз...
Ілона Показати IP 8 Квітня 2016 14:44
Люди зараз такі зажерливі. Заздрість з"їдає так що навіть не співчувають чужому горю. Але це все йде від багатих вони не бачать і не хочуть чути проблем і в них немає жалю до бідних знедолених хворих, а потім все міняється -і їм ніхто не співчуває а радіють чужому горю. Все бумеранг
Надія є. Показати IP 8 Квітня 2016 15:18
Люди не можна бути такими давайте підтримаємо батьків і помолимося за те щоб цей хлопчина найшовся _ _
потерпілі.... Показати IP 8 Квітня 2016 17:10
Люди..., ви б подивились що виробляють у Луцьку та на Волині ці сепаратисти у судах та на митниці .........., то і об"єктивно б висвітлювли усі коментарі......!?????? Хлопця звичайно шкода.., про те що судді у Луцьку виробляють викрадають людей навіть з Киева і інших місць граблядь малолітніх дітей та пенсію інвалідів і інші безчинства витворяють прикриваючись "МАНТІЄЮ" чи іншим атрибутом влади..., здійснюють усе цинічно і ще і зухвало...., а що посієш те і пожнеш..!?
не розумію Показати IP 8 Квітня 2016 21:29
Читаючи коментарі таке враження, що більшість коментаторів, мало не самі кожного дня батьків хлопця чи його самого за руку ловили...Невже вам не шкода людини? Яка різниця хто вона? Тут співчувати потрібно... Чи вони особисто вам так багато "насіяли", що мають тепер за це відповідати життям сина!? Я теж маю свою думку про суддів чи не суддів... Але і серед простих роботяг г@вна валом. І якщо вже не можете поспівчувати чи чимось допомогти, то краще мовчати, і тримати свою думку при собі. Бо ще не відомо якими ви би були, якщо би до влади дорвались....!
Любовь Показати IP 8 Квітня 2016 22:27
Люди,молитесь ,чтоб парень был живой! Не дай,БОГ, таких переживаний! Здесь горе, а вы со своими обидами и проклятьями!
Кей Показати IP 9 Квітня 2016 01:12
Я вже тиждень не можу спати, думаю весь час про нього, такий хороший хлопець, лиш би був живий.гордість батьків, серце розривається((
Iра Показати IP 9 Квітня 2016 15:14
Боже поможи знайти живим цього хлопця та ус!х безв!ст! зниклих д!тей ! Велико! витримки та терп!ння батькам! Думками та молитвами з вами....
Ангст Показати IP 9 Квітня 2016 16:46
Не розомію чому звідки зразу така ненависть до людей які багатші за вас. Ви незнаючи людину так обсираєте. Я так розумію що жаба давить, коли хто краще за вас живе. Ногі в руки і працювати, тоді часу не буде слідкувати за іншими. Заздрість погана штука, панове.
Ввлентина Показати IP 10 Квітня 2016 18:37
Молюсь чтобы. мальчика. нашли. живым. Родителям. силы. Очень страшно. за. своих. детей.
НАТАЛИЯ до Ввлентина Показати IP 11 Квітня 2016 11:49
Люди будьте добрее и не надо всех под одну гребенку откуда вы знаете как живут эти люди но может не бедно, а парня жаль от души и нормальный парень. Пусть бог помогает родителям терпения и только живой пусть найдется и наверное один у родителей, мир перевернулся, кто хочет тот любыми путями зарабатывает а кто только завистью живет вот и зло отсюда.
Киев Показати IP 11 Квітня 2016 13:53
Парня конечно очень жаль, но не даёт покоя мысль что все не так просто... Почему он вёз пассажиров если семья обеспеченная и мама работает в суде , а может что то вёз в машине и для прикрытия взял с собой людей? Как можно было так быстро поднять такое колличество людей и работников правоохранительным органов, задействовать такой государственный ресурс с кинологами, нацгвардией, водолазами, геликоптерами и т.д в течении дня, когда парень перестал отвечать на звонки, ведь принимают заявление о пропаже человека не раньше чем через три дня... Кто эти люди ?! Почему на поиски направлено такое колличество техники , ведь пропадает много людей и среди них маленькие дети, а поиски ведутся куда скромнее.... Чей это родственник?! Кого ищут?!
Евгений до Киев Показати IP 12 Квітня 2016 23:51
Настоящие "хохлы". Сразу мажор,деньги,родители.Модно сейчас подвозить.Плюс не один добираешься.А то что много людей ищут ,так сейчас многих селами,районами ищут и детей и взрослых.Общество потихоньку меняется ,вы просто этого не видите ,а это зависть.Парня жаль видно хороший.Скорее всего уже нет в живых ,а вы о деньгах.Убийц стало больше,к вам могут постучать.
Псіклон Показати IP 15 Квітня 2016 11:48
Цікаво, чи шукали б так простого хлопця, в котрого батьки не мають таких зв'язків?
ВІОЛА до Псіклон Показати IP 18 Квітня 2016 14:40
Звичайно що шукали б. Адже не тільки батьки в цьому випадку розшук почали. "БЛАБЛАКАР" також відповідальність несе... Дуже шкода юнака, видно, що людина нової генерації. Боже, допоможи статися диву, нехай його якнайшвидше знайдуть живим!
Псіклон до ВІОЛА Показати IP 20 Квітня 2016 10:28
Так, не тільки батьки... Багато із тих, кого його батьки підключили до пошуку. Чим більше в тебе бабла і зв'язків тим більше ти людина? Я нічого не маю проти цього хлопчини, просто це справедливо це все.
Анонім до Псіклон Показати IP 25 Травня 2016 17:48
DВ Вас явно говорить заздрість. Шукали б, будьте впевнені.
Людмила Показати IP 16 Травня 2016 09:54
Очень жаль. Образованный, обоятельный, гордость родителей- и такое горе!!!! Тем кто злословит, скажу: - правильно воспитывайте и растите своих сыновей , их будущее у их руках. Если ребёнок умный, хорошо учится и т. Д. - ему и дорога открыта. Таких случаев тысячи. Сегодня талантливому и трудолюбивому пробиться не проблема. А если ваш ребёнок болбес, то ему и родители не помогут. Чего вы злословите? Не сложилось? Так это ваша вина! У родителей горе, и не дай Бог вам испытать такое!!! Я посторонний человек, а сердце кровью обливается. Господи! Помоги этому ребёнку!
О.В. до Людмила Показати IP 17 Травня 2016 15:52
Шановні батьки, молімося за усіх дітей і наших, нехай Господь Бог береже наших дітей від такої біди.
Мама Показати IP 25 Травня 2016 14:58
Я звичайно також співчуваю батькам,щоб дитина знайшлася. Але ж, перш ніж щось робити погане комусь,подумайте,насамперед,про своїх дітей. Не роби боляче ближньому не буде боляче і тобі.Бог все бачить і палкою бити не буде.Працювати на таких посадах,як працюють його батьки не може чесна людина,її до допустять до таких корит.А чого він сів у машину,хлопець в повному достатку.Є маршрутки,поїзди.Та й взагалі зараз страшно сідати в попутки,бо заб"ють за найпростішого телефона.У мене надія тільки на Бога.Ні ні міліцію, ні на лікарів, а судді- митники -це взагалі вони все роблять тільки за бабло за них просто грішно навіть згадувати.Вірте в Бога, а Бог це любов і добро,яке ви можновладці не робите нікому,вам мало.Але на цьому світі не потрібно нічого

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus