USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Викрадачів водія BlaBlaCar Познякова помітили в зоні АТО, – ЗМІ

19 Липня 2016 12:21
Підозрюваних у викраденні водія BlaBlaCar Тараса Познякова, пошуки якого тривають вже 3,5 місяці, помітили в зоні АТО в районах Нової Каховки, Широкиного й Авдіївки.

Як повідомляють "Вісті" з посиланням на джерела в поліції, місцеві жителі обривають телефони відділень поліції з повідомленнями, що бачили двох чоловіків, дуже схожих на Луана Кингисеппа (позивний "Лука") і Дмитра Голуба (позивний "Тоф").

"З такою інформацією люди зверталися в поліцію. Їхні фото поширилися мережею, люди повідомляли, що впізнали розшукуваних", - повідомило джерело.

Також виданню цю інформацію підтвердили і добровольці, які зараз стоять недалеко від передової.

"Знаємо, що Тофу і Луку бачили під Авдіївкою. Не виключено, що вони можуть бути і південніше. На передовій їх немає. Зараз у "Правому секторі" на них дуже злі за те, що вони творять злочини на мирній території. Вони б самі їх здали. У ПС ніхто не сумнівається, що в історії з BlaBlaCar замішані саме вони, оскільки чоловіки і раніше цим займалися. Також із їхнього підрозділу контррозвідки в розшуку ще декілька осіб за аналогічні злочини. У їхніх контррозвідників є відчуття вседозволеності. Але одні, пішовши з фронту, адаптувалися, а такі, як Лука і Тоф, продовжують відбирати транспорт у мирних областях", - сказав боєць одного з підрозділів.



Підозрюваний Дмитро Голуб (праворуч). "Вісті"

Нагадаємо, Позняков Тарас Олександрович (1991 року народження) зник у ніч на 5 квітня недалеко від селища Бобриця Києво-Святошинського району. Як повідомляє на своїй сторінці в Facebook відома волонтер Емма Шиманович, 25-річний хлопець їхав зі Львова до столиці на дуже важливу зустріч, взяв собі попутників на сайті BlaBlaCar, але потім зник зі зв'язку. Пізніше в BlaBlaCar розповіли, що компанія не має підтвердження, що люди, які їхали з Тарасом, пов'язані з сервісом. Компанія всіляко допомагає слідству.

Автомобіль зниклого мешканця Львова Тараса Познякова знайшли в одному з гаражів Києво-Святошинського району. Інформацію про це підтвердили у вівторок, 12 квітня, в столичній поліції.

Згодом у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Позняков був застрелений своїми попутниками з пістолета ТТ. Пізніше у виданні "Вісті" заявили, що інформація про те, що Позняков був убитий пасажиром Луаном Кингисеппом, була оприлюднена на підставі матеріалів із суду.

Але пізніше поліція не підтвердила вбивство Познякова.

Пошуки Тараса Познякова тривають вже 3,5 місяці. "Йдуть слідчо-оперативні заходи як по встановленню місцезнаходження Тараса Познякова, так і його пасажирів", - каже речник поліції Київської області Микола Жукович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ЗСУ Показати IP 19 Липня 2016 13:36
Знаючи нормальних контррозвідників відчуття вседозволеності в них відсутне. Так як вони розуміють що до їхнього підрозділу особлива увага. А те що роблять екс контррозвідники (маючи певні навики) звичайно ж лягає тінь на підрозділ для того щоб зкомпроментувати, бо ж обіжених по закону є чимало.
Гарик Показати IP 19 Липня 2016 17:12
Встречался я с контриками на передке. Нормальные ребята добровольцы, работа у них тяжелая. не все их понимают особенно те кого они пакуют, но в общем надёжные и нормальные люди. А где нету уродов или где есть только ангелочки? Я таких мест и подразделений не видел и не слышал. Может кто знает так скажите...
Реалістка Показати IP 19 Липня 2016 21:23
Та годі вже їх вихваляти. Просто нормальні хлопці, так чула за їхню роботу нормально працюють та колись було декілька особистостей з сумнівною репутацією але це не великий відсоток в підрозділі.
Воін Показати IP 19 Липня 2016 21:52
Зустрічався колись з їхнім командиром військової контрозвідки, абсолютно нормальна та адекватна людина з достоінством та людським розумінням, після зустрічі почав поважати не тільки його підрозділ але й добровольців ДУКа. Але на скільки я знаю відбирав людей не він а служба безпеки та жандармерія ДУКа.
Шустрий Показати IP 20 Липня 2016 12:26
Кращого командира світ не бачив та історія не чула. Справжній козак. Робота в хлопців складна, не кожен може тим паче не кожен зрозуміє.
Так Показати IP 20 Липня 2016 12:42
Жорсткий підрозділ який немає нікому подобатись. Їх функція така. Ворогів в тричі більше ніж у звичайного солдата. А проблеми з атошника ми які не пройшли реабілітацію мусить вирішувати держава. Але на даний момент придумали лише продовження війни бо ніхто навіть не уявляє що буде робити солдата вдома після двох років війни коли наприклад прийде квитанція за комуналку що станеться з корупціонерами і держслужбовцями з мажорами у яких насправді є відчуття вседозволеності.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus