USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Звільнений заступник голови Ковельської РДА хоче забрати із собою двері з кабінету

30 Вересня 2021 13:26
З посади першого заступника голови Ковельської районної державної адміністрації звільнився Сергій Книш. На цій посаді мешканець Луцька перебував лише 4 місяці.

Про це пише «Ковель media».

17 травня цього року заступник голови Волинської ОДА, куратор Ковельщини Олександр Троханенко представив працівникам районної державної адміністрації першого заступника голови Сергія Книша, на той час – голову громадської ради при ОДА. Як зазначає видання, за плечима нового керівника вже було кримінальне минуле.

Ще у квітні 2021 року у голови Ковельської РДА Ольги Черен побувала група учасників війни на сході України, які висловили занепокоєння тим, що її першим заступником може стати Сергій Книш, з огляду на його судимість за хабар (під час слідства він ухилявся від органів досудового розслідування і його оголошували в розшук).

Побувала делегація в Луцьку у заступника голови Волинської ОДА Анатолія Костика, а потім – в голови Волинської обласної ради Григорія Недопада. Обох чиновників ковельчани просили запобігти призначенню Сергія Книша на посаду першого заступника голови РДА. Проте призначення відбулося.

Прийшовши на посаду, Сергій Книш влаштував капітальний ремонт у своєму службовому кабінеті № 517, який розташований на п’ятому поверсі Будинку рад. Замінив новий чиновник вхідні двері, підлогу та меблі. Кажуть, що витрачено було на це близько 60 тисяч гривень.

До речі, цей кабінет належить районній раді і перебуває у користуванні районної державної адміністрації. Власник не надавав жодних дозволів на ремонт із заміною дверей та меблів.

Уже звільнений з посади Сергій Книш хоче забрати встановлені нові вхідні двері та меблі. Їх можна замінити, але трапилася оказія – невідомо куди поділися старі двері та меблі.

Як зазначають ЗМІ, причиною відставки є скандальна історія, про яку розповідали нещодавно журналісти ТРК "Аверс".

Мешканка села Гаразджа Підгайцівської громади Луцького району Людмила Ціпошук заявила, що у неї незаконно відібрали землю. Мовляв, попросили в оренду, за що пообіцяли гроші. Минуло чотири роки, а ніяких коштів не отримала. Ба більше, дізналася, що її земля по факту вже належить чужим людям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Олег Показати IP 30 Вересня 2021 14:06
Ех, страна мая бальшая...
І Показати IP 30 Вересня 2021 15:03
Ахахаахах
Пеирович Показати IP 30 Вересня 2021 20:31
Ото жлобство. Позорняк!
Надія Показати IP 2 Листопада 2021 17:21
А землю чужу нотаріальна контора Ариванюк- Книш переписала , по старій звичці. Не можуть не красти, кримсльна династія
Працівниця Показати IP 23 Жовтня 2023 11:40
Бр..ота, в якої я колись працювала. Звільнилась через те, що привласнював частину моєї зп незаконно у свій карман. я тоді казала і зараз говорю, все повернеться бумерангом, неодмінно! Злодій!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus