USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині ведуть війну проти сільгоспвиробника

6 Березня 2014 18:01
Аграрії Волині заявляють, що їх бізнес утискають інспекції, які не дають працювати й шантажують. «Це війна проти свого народу, війна проти сільськогосподарського виробника, і це робиться роками сільгоспінспекцією через прокуратуру»,- каже аграрій Валерій Діброва.

Цю інформацію озвучили під час 24-ї сесії обласної ради вчора, 5-го березня.

«До нас приїжджає 30 працівників з інспекції для комплексної перевірки й відволікають від роботи 60 працівників. Так неможливо нормально робити бізнес»,- заявляє директор сільгосппідприємства ТзОВ «П’ятидні» Валерій Діброва.

З його слів, Державна інспекція сільського господарства в області нещодавно створена під егідою екс-Міністра аграрної політики та продовольства України Миколи Присяжнюка для того, аби мати контроль над сільськими трударями.

«Це створили монстра в Україні, який заважає працювати усім селянам. Інспекція діє різними процедурами: дозволами, реєстраціями. Їх «контролем» волинських аграріїв заганяють в глухий кут, а потім складають приписи, які неможливо виконати й починають шантажувати. І ти вже думаєш чи садити, чи не садити на землі»,- розповідає Валерій Діброва.

Аграрій звернувся до голови обласної ради Валентина Вітра, аби той розглянув можливі варіанти ліквідації Державної інспекції сільського господарства в області. Також запропонував накласти мораторій на перевірки, допоки ситуація не вирішиться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Семен Показати IP 6 Березня 2014 18:05
Отдать землю немцу. А шо делать?
НЕЛУЧАНИН Показати IP 6 Березня 2014 18:19
інспекції потрібні, але ж не доводити справу до маразму
дідо Показати IP 6 Березня 2014 18:30
30 інспекторів цілий день перевіряють одне підприємство ? Це що зачистка НКВД ? Скоротити треба всіх .Інспектор повинен допомагати підприємствам ,а не тероризувати штрафами.
Діброві Показати IP 6 Березня 2014 18:38
А тебе якщо не контролювати, то ти по всій області людські паї попереорюєш...
павло до Діброві Показати IP 6 Березня 2014 18:51
Люди віддають Діброві паї то він їх і обробляє!бери ти бробляй!!!!!!Ти поняття немаєш, а писати і дурний напише!
знаючий Показати IP 6 Березня 2014 21:06
віддають в оренду! хоча складається таке враження що ніби-то ці паї в діброви у власності....
Всезнайко Показати IP 6 Березня 2014 21:11
Так він їх самовільно обробляє, а людям шиш..
управління апк Показати IP 6 Березня 2014 21:15
от як діброва заговорив зі зміною влади. нехай скаже скільки державних грошей отримав від"папередніків" на цільові програми в галузі АПК, і скільки податків заплатив на місцях ???... обіжений сильно !!!
конкурент Показати IP 6 Березня 2014 21:28
якщо пресують, то відмовся від землі! слабо! зараз вистачає фермерів і бізнесменів в цій галузі, які готові працювати на землі і платити більше ніж цей куркуль з під Володимира
до діброви Показати IP 6 Березня 2014 22:38
Нічого не вийде ! Прийдеться платити за землю! Хоч і інспекції не буде..Або ділитися мільйонами не сплаченими в державу з новою владою- що було із попередньою...
діброві Показати IP 7 Березня 2014 07:47
хай но сєня пдв введе для алігархів від землі. тоді побачите що буде співати.
до діброви Показати IP 7 Березня 2014 11:10
платити за землю потрібно не тільки державі а і тим людяи, які мають паї, а Діброва нікопійки не платить а самовільно розорює і засіває.
Cовість треба мати Показати IP 7 Березня 2014 18:22
Вилизав хвости Клімчуку,Войтовичу,Карпюку-які ганьбили інспекцію за те,що Діброві закони в області не писані.А тепер панове нові керівники підставляйтесь він завжди готовий ЛИЗАТИ і при тому мізер башляти ВАМ. аби не плати десятків мільйонів в державу.Слава Україні!
Моня Показати IP 7 Березня 2014 22:21
Валерій Григорович, невже боїшся що Соколовська тепер з тебе усі соки витягне? А вона така - вона може!.. Але інспекція потрібна хай там що, адже ж земельки у тебе необлікованої дуже багато, тут тобі і кінець буде тепер!
користувач Показати IP 8 Березня 2014 21:31
ага, точно треба ту трикляту інспекцію розігнати - ті земельщики взагалі безпрєдєльщікі - вони тільки те і роблять, шо бабки збивають - до них звернись, то тебе ше й винуватим зроблять, нагрузять, бабкі зібють тіпа мол начальниця казала, шо треба на Кійов шось там везти! Коли вже та начальніца з Рожищ наїсться?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus