USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Я особа недоторкана». Поліція виклала відео затримання нардепа

11 Серпня 2015 12:02
МВС опублікувало відео затримання нардепа, члена депутатської групи "Воля народу" Сергія Мельничука київськими поліцейськими.

Відео у своєму Facebook виклав прес-секретар міністерства внутрішніх справ (МВС) Артем Шевченко.

«Екс-комбат героїчного 24-го штурмового батальйону ЗСУ" Айдар ", народний депутат України, обраний до ВР за списком Радикальної партії Ляшка, а також - член депутатської групи" Воля народу "під час спілкування з поліцейськими. Ті склали на нього адмінпротокол за статтею 126 КУпАП», - прокоментував Шевченко.

«Не можна їздити на чужій машині без власного посвідченням водія (права) і без свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу (техпаспорту). Навіть народним депутатам - не можна! Шановні слуги народу, припиняйте взагалі козиряти депутатськими "корками" на дорозі перед патрульними. Краще сплатіть штраф. А ще краще - зовсім не порушуйте», - додав прес-секретар МВС.

Як інформує Ipress.ua, 9 серпня, депутата Сергія Мельничука затримали, бо з'явилася інформація про викрадення білого Lexus RX 350. Скандальний політик їхав на такому, ще й без водійських прав і техпаспорта.

Екс-комбат героїчного 24-го штурмового батальйону ЗСУ "Айдар", народний депутат України, обраний у ВР за списком Радикал...

Posted by Патрульна поліція України on 10 серпня 2015 р.


Під час затримання Мельничук заявив поліцейським, що депутатська недоторканність не дозволяє затримати його під час правопорушення і відмовився підписувати протокол про відсутність у нього документів на машину.



У той же час нардеп Антон Геращенко заявив: «Недоторканність народного депутата або депутатський імунітет не дає права депутату порушувати правила дорожнього руху або кримінального та адміністративного кодексів».

Раніше сьогодні Мельничук заявив, що має намір подати позов до суду за фактом вчорашнього інциденту з патрульної поліцією.

До слова, як повідомляє видання "Новое время", 20 травня генпрокурор подав подання до Ради, в якому стверджується, що колишнього комбата батальйону Айдар, депутата Сергія Мельничука підозрюють в організації банди.

3 червня Верховна Рада зняла з Мельничука депутатський імунітет.

11 червня Печерський суд Києва обрав екс-комбату Айдара, народному депутату Сергію Мельничуку запобіжний захід у вигляді застави в 300 тисяч гривень.

16 червня за народного депутата Сергія Мельничука внесли заставу в розмірі 365 тисяч гривень, заявив його адвокат Юрій Мельник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
бабка Одарка Показати IP 11 Серпня 2015 12:14
тільки пуля позбавить наше суспільство від таких виродків, тільки пуля!!!
Штефан,Луцьк Показати IP 11 Серпня 2015 13:04
Пану Мельничуку -низький доземний уклін!
Лучанка Показати IP 11 Серпня 2015 13:14
Молодці хлопці.
Петро Показати IP 11 Серпня 2015 13:48
Респект і повага новій генерації Українців, Так Тримати, а цим лохам-опудалам які повинні тільки стояти на огороді для відлякування ГАНЬБА!!!!!!!!!!!!!!!
виборець Показати IP 11 Серпня 2015 15:02
Там навіть Гузь попадався, про це навіть Аваков у Луцьку казав. От бикота а не депутати!!!
Анонім Показати IP 11 Серпня 2015 15:03
Хлопці МОЛОДЦІ ! Так держати Всіх Н/Д ставити на місце позажерались .
чому радіете Показати IP 11 Серпня 2015 15:30
в Украіні коштів на війну не вистачае а ви шановні підскакуете від нового американського проєкта непотрібного нам так терміново як сучасна зброя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus