USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

З Клюєва і Мельничука зняли депутатську недоторканість

3 Червня 2015 12:39
Верховна Рада підтримала подання Генеральної прокуратури.

За зняття депутатської недоторканості з Сергія Клюєва проголосували 287 депутатів і таким чином надали згоду на притягнення його до кримінальної відповідальності.

Про це повідомляє УНН.

Розгляд питання про зняття депутатської недоторканності став можливим після надання висновку на подання Генпрокуратури регламентним комітетом Ради.

Напередодні народним депутатам роздали рішення регламентного комітету щодо подань Генеральної прокуратури про зняття недоторканності з Сергія Мельничука та Сергія Клюєва, в якому констатується, що комітет вважає подання законним.

Слідство готове оголосити про підозру народному депутату Сергію Клюєву у кримінальному провадженні за фактами шахрайства та розкрадання державних коштів. Про це 3 червня виступаючи з трибуни парламенту заявив перший заступник Генерального прокурора Віктор Гузир.

ГПУ підозрює Сергія Клюєва в шахрайстві, незаконному заволодінні майном та зловживанні службовим становищем. Депутат заперечує звинувачення.

Згодом стало відомо, що Верховна Рада України проголосувала по трьох поданнях від Генпрокуратури щодо притягнення до кримінальної відповідальності, затримання, та арешт нардепа, колишнього керівника батальйону "Айдар" Сергія Мельничука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Mik (галицька миша) Показати IP 3 Червня 2015 12:46
Ги-ги, а чому не згадали його фракцiйну належнiсть?
Анонім до Mik (галицька миша) Показати IP 3 Червня 2015 17:44
єремеєва забули
Як завжди Показати IP 3 Червня 2015 13:18
Голосували всі крім волинських мудаків Івахіва, Єрємєєва, Мартиняка
Mik (галицька миша) до Як завжди Показати IP 3 Червня 2015 13:21
А хто саме з перерахованих осiб є мудаком?
Анонім до Як завжди Показати IP 3 Червня 2015 13:25
А почему не судят основного коррупционера, который за время своего президентства, например, в несколько раз расширил сеть своих магазинов в Киеве?
Корінний лучанин до Анонім Показати IP 3 Червня 2015 13:48
А він солов'єм співає із Яценюком про РЕФОРМИ та про ЖИТТЯ по НОВОМУ і ЄС та ШТАТАМ уже набридло слухати їхні ПІСНІ , бо КОРУПЦІЯ ПРОЦВІТАЄ у ВЕРХНІХ ЩАБЛЯХ ВЛАДИ! Порошенко із Яценюком навчились гарно говорити про РЕФОРМИ та Європейський шлях України , але фактично ми бачимо лише зростаюче зубожіння народу. Україна стала найбіднішою країною Європи. Україні хочуть допомогти, але з корупцією у нас не борються. Президент Порошенко і далі башляє на цукерках та круасанах і т.д. Унас обрали президентом олігарха і поки він є ,Україна і далі бути ЗУБОЖІТИ !
Лучанин до Корінний лучанин Показати IP 3 Червня 2015 15:10
Якщо Ви з "Анонімом" такі розумні, то чому Ви ще не президент з прем'єром, чи за статками наблизились до них! Тільки і вмієте, що когось поливати брудом, а самі нічого не варті, 0!!!
ЛучаниНУ до Лучанин Показати IP 3 Червня 2015 15:44
Проспівай ще що зараз часи не ті, щоб владу критикувати, а вони цім і користуються!!! Очі розуйте!!!
Корінний лучанин до Лучанин Показати IP 3 Червня 2015 16:26
У мене немає звички поливати когось брудом !!! Але я кажу про державу Україна і владу. Ця новообрана ШАЙКА- ЛЄЙКА сама своїми діями "поливає " брудом та зневажає свій НАРІД, бо приймають рішення НЕВИВАЖЕНІ ТА НЕОБГРУНОВАНІ або взагалі зволікають із їх прийняттям. ПРИКЛАД ( щоб не бути голослівним) - тарифи ! Що , Яценюк небачив та не знав які пенсії та зарплати у українців? Що , не мав повноважень для того щоб мати обєктивні розрахунки по цінам на газ , а так спішили підняти тарифи з 1 квітня? Тимошенко викрила їхні МАХІНАЦІЇ ! Ганьба владі, коли Україна має свій газ, якого вистачає по крайній мірі для населення , а ціну на нього роблять таку ніби його імпортують! Що , ще ІСТОРІЮ із закупкою вугілля вам нагадати? Про цю ГАНЬБУ України весь світ знає! Хто цю ганьбу робить ? Оця нова - стара влада на чолі із Порошенком, Яценюком. Назвіть хоч один позитив за рік влади ПОРОШЕНКА ! Окім того , що статки ПЕТРА збільшились на $395млн.
Переслiдує вiн мету таку шляхетну i святу! Яку? Прошу пробачення - мету свого збагачення!
Право на збагачення залишається їхнiм невiд'ємним правом. Право на зубожiння - нашим!
знайко Показати IP 3 Червня 2015 15:43
Вже міністри у кабміні після кулявлоба охрестили його гроші-вперед!:)
Анонім Показати IP 3 Червня 2015 21:19
знов для лохторату розіграли виставу за авторством рошена

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus