USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Як у Луцьку визначать ділянки на продаж

11 Березня 2014 15:43
Виконавчий комітет Луцької міськради під час засідання сьогодні, 11 березня, розглянув план зонування міста.

Зі слів начальника міського управління містобудування та архітектури Леоніда Герасимюка, план зонування – це продовження містобудівної документації. Він уже завершений, хоч і не до кінця проплачений.

«План зонування передбачає механізм реалізації генерального плану міста. Генплан ділить місто на зони: планова забудова, індивідуальна, промзона, рекреація. Зонування уточнює ці зони, воно більше відповідає діючому законодавству і дає можливість спростити процес інвестицій будівництва в місті, привести в законодавче поле видачу містобудівних умов та обмежень. В координати можна буде ввести зони шкідливого впливу, є зони там, де є викиди, що можна, а що не можна будувати», - зауважив він.


Зонування міста має стати основою для детального планування, для винесення ділянок на продаж. Наступний етап – затвердження депутатами під час сесії міськради. План зонування, переконує Леонід Герасимюк, буде в електронному варіанті на веб-сайті.


До слова, в Україні є лише кілька міст, які мають плани зонування.

Проте, зі слів заступника міського голови Лариси Соколовської, до обговорення плану зонування міста мали б долучалися громадськість та забудовники. Було лише кілька пропозицій депутатів. А ось безпосередні учасники забудови – мало проявляли себе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мало проявившийся... Показати IP 11 Березня 2014 15:54
Сунься.
Анонім Показати IP 11 Березня 2014 22:33
ПАНІ ЛАРИСО ЩОБ ЩОСЬ ОБГОВОРЮВАТИ ТРЕБА ТОЙ ПЛАН ХОЧАБ ПОБАЧИТИ ... В ЦИВІЛІЗОВАНИХ КРАЇНАХ ПРАПОР ЯКИХ У ВАС ВИСИТЬ НАД ГОЛОВОЮ ВЖЕ ДАВНО Є ІНТЕРНЕТ,,,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus