USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

35 депутатів Волиньради можуть скласти повноваження?

18 Липня 2014 18:24
На позачергову сесію обласної ради, яка зібралася на вимогу пікетувальників, не з’явилося 35 депутатів. Батьки волинських військових кажуть, що вимагатимуть від них пояснень і хочуть, аби ті склали свої депутатські повноваження.

Нагадаємо, сьогодні, 18-го липня, під стінами обласної ради відбувся пікет батьків українських військових, які зараз перебувають в зоні АТО. Під тиском людей, голова обласної ради Валентин Вітер скликав позачергову 28 сесію обласної ради.

Після її завершення, батьки почали запитувати у присутніх депутатів, чому з’явилося на засідання лише 45 обранців, якщо їх в обласній раді Волині – 80.

Обурені батьки запевнили, що вони ще зберуться й будуть вимагати «чистки» в обласній раді. Зокрема, вони хочуть, щоб відсутні під час нинішньої сесії депутати склали свої повноваження, адже проігнорували вимоги людей.

Пропонуємо список тих депутатів, які прибули на сесію і тих, хто не з’явився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Здрасте Показати IP 18 Липня 2014 19:53
Дати цей список синам цих батьків, а вони вже знають ціну поваги.
до незнаючих. до Здрасте Показати IP 18 Липня 2014 21:27
коментар було видалено
Депутат Показати IP 18 Липня 2014 21:12
Дуже некоректно виглядає публікація неприсутніх на сесії,бо сесія збиралась поспіхом і у багатьох поважні причини.Це зухвало-стихійно-істерична реакція як громадськості,так і інформаторів про відсутніх.
Майбутня депутатка до Депутат Показати IP 18 Липня 2014 22:46
Шо ти кажеш? Сьогодні зранку вас ще збирали. І на минулому тижні обговорювалось питання позачергової сесїї!
володимир Показати IP 18 Липня 2014 21:24
Борбелюку давно пора звідси нах..., без Саганюка і Кліма він ніхто. Фішка провладна.
люстратор до володимир Показати IP 18 Липня 2014 21:25
коментар було видалено
Сомик Показати IP 18 Липня 2014 22:00
Як однобоко все виглядає, чи то може однобоко подають? То другу частину списка не пускають на сесії, блокують, то тепер звинувачують в непатріотизмі, невідвідуванні сесій... Ну от як зрозуміти те, що Клімчука, якого до обласної ради обрало місто Луцьк, на сесії не пускає, тобто ініціює недопуск якийсь там задрипанець Гузь? Хто такий Клімчук і хто такий Гузь? Час, звісно, покаже як-то кажуть хто де срав, але вже навіть зараз зрозуміло, що Борис - дійсно Патріот, а Ігор... ну мабуть Гузя назвали в честь 19 Олімпійських зимових ігор...
Олга Показати IP 18 Липня 2014 22:00
На позачергову сесію депутату теж треба час : перше його треба повідомити, треба фізично мати час, щоб добратись. А поспіхом зібрана сесія - і питання про відсутність такої кількості депутатів і про їхнє покарання - м' ягко кажучи некоректно, а в цій ситуації , коли йде війна , то зайве напруження непотрібно. І так всі втомились від цього .... В кожного на тій війні хтось є. А істерії нічого не дадуть. Краще подумайте , що кожен може зробити для ПЕРЕМОГИ. Ця вій на надовго. Попереду важка зима , де холодна , а де і голодна... Не істеріть , запасайтеся терпінням і кожен щось робіть. Тільки з вірою і важкою працею ми зможемо відстояти нашу КРАЇНУ. Слава УКРАЇНІ!!!!
паскуди депутати як до Олга Показати IP 18 Липня 2014 22:22
це в коментарях і відмазуються, що не прибули. Звісно, зайняті всі, а батьки, сини яких воюють за вас товстозадих ледарів модуть і почкати тиждень-два, поки ви по курортах навідпочиваєтеся і зберетеся на сесію, щоб потрандіти, зто більший оратор!!! Сволочі! Хто приїхав- мололці, справлі обранці гродами. Війна зараз, немає чого розкачуватися. Були і з далеких районів, але приїхали. А 35 товстозадих, пихатих не змогли, зайняті відіш лі вони - худоба!!!! Геть з ради!!
Майбутня депутатка до Олга Показати IP 18 Липня 2014 22:52
Є хлопців багато, котрі зачистку на Сході за 2 доби готові зробити. Тільки з наші війскові та генерали не дають, бо їм зверху не дають. Правильно, бо на війну гроші виділяють на все: на озброєння, на дороги, на машини, на будівництво і цей список довжелезний. От де роботи для відмивання грошей!Правда, Ольга?Буде за шо купити нову сумку за 2,5 штучки і платячко в непростому магазині в Гранд Волині, і на курорт вистачить і Тимощуку, Гузю та Данильчуку ще на одну квартиру.Геть з ради, бідолахо!Як не можеш добратись, коли війна в країні, а тільки п...грієш! Всі на машинах їздять і нещасні доїхати не можуть?
МИ колай до Олга Показати IP 18 Липня 2014 23:34
Можна подумати, що почесному пенсіонеру області Борису Клімчуку із банди януковича треба багато часу, щоб із Липин прибути на сесію облради. Отримав команду із Києва не йти обласне зібрання - і чітко виконав наказ, закликавши підручних риго Анальних дупутатів та їхніх підручних підтримати його почин...
Майбутня депутатка Показати IP 18 Липня 2014 22:54
Більша половина тих депутатів, котрі не прийшли сьогодні взагалі ніколи майже не ходять на ті сесії. Гнати в три шиї!
володимир до Майбутня депутатка Показати IP 19 Липня 2014 00:08
Володимирських гопніків- позачергово!!!!!!!
солдат до Майбутня депутатка Показати IP 19 Липня 2014 00:10
Борбелюків і всіх гопніків в зону А Т О .
тьотя Показати IP 18 Липня 2014 23:47
коментар було видалено
Писака до тьотя Показати IP 19 Липня 2014 00:08
коментар було видалено
ук Показати IP 19 Липня 2014 01:35
Гнати їх усіх. вони спеціально не приходять (за приказом Климчука). бояться дивитися людям в очі.
До коректного депута Показати IP 19 Липня 2014 04:52
35 слуг народу ? Розстріляти !
босяк Показати IP 19 Липня 2014 06:16
а ви шановні лучани кого обирали??? так що закрийте свою пельку! не забудьтеся знову обрати собі гавнюків
ого! Показати IP 19 Липня 2014 07:49
а башкаленко ще депутат!!!!! О це так да! А чому мовчить Гузь, Пирожик , Грицюк слова не взяв по цьому питанню переобрати депутатів і до виборів не допустити жодного з теперішніх Ганьба нам лучани, що пройшло стільки часу а Башкаленко ще в депутатах. Болюче питання - молоді хлопці гинуть в АТО наші з західої україни а східняки тут жирують і вимагають умов, нехай повертаються додому і за гроші які отримали за референдум і антимайдани хай відбудовують житло.Чому після публікації журналіста Вісник і К ще не зайнялися цими переселенцями з к.Каширського району наші правоохоронні органи ....Ганьба нам Волиняни!!!!!!
Олга Показати IP 19 Липня 2014 16:54
Припиніть істерію. Вас. гарно використовують. Ви уявляєте , щож то буде , коли подібні рішення понаприймають по всій Україні , кращої підтримки " путінському режиму" і не придумаєш. ФСБ і на Волині. Їм тільки цього і треба. Щоб ми сварились , щоб менше підтримували нашого президента - ціль одна : розсварити нас , знищити нас , знищувати нашу економіку, щоб не допустити кращої долі для нас. Приклад "" п' яної раші" - це недля нас . Зараз саме головне кожному на свому місці зберегти нашу КРАЇНУ. СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!
Таня Показати IP 20 Липня 2014 08:09
Іваничівські прислужниці янека (ліда з молодими ригами) теж відсутні...
Ирина Показати IP 20 Липня 2014 17:06
Сколько у вас ненависти, ого!, не дай бог твоего дома и ребенка коснется война лично- бомбежка никого не щадит, и люди сюда едут в надежде поддержки, а вы- вилы готовите. Совести у вас нет...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus