USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Біля «ПортCity» просять посилити патрулювання

26 Січня 2017 10:49
Лучани занепокоєні порушеннями громадського порядку біля торгово-розважального центру і просять посили патрулювання на прилеглій території.

Про це йшлося під час засідання чергової 18 сесії Луцької міськради 25 січня.

Депутат Тетяна Янчук у своєму запиті до міського голови та начальника Луцького відділу поліції зазначила, що до неї звернулися мешканці міста та прилеглих будинків ТРЦ «ПортCity». Лучани просять вжити заходів щодо систематичного порушення громадського порядку на території торгово-розважального центру «ПортCity», посилити патрулювання та забезпечити громадську безпеку.

«Біля ТРЦ «ПортCity», а особливо зі сторони вулиці Сухомлинського, постійно збираються підлітки, які вживають алкогольні напої, палять, вигукують нецензурні слова та спричиняють бійки. Були непоодинокі випадки нанесення тілесних пошкоджень. Мешканці скаржаться, що патрульна поліція не реагує на підлітків, проїжджаючи повз них», - зазначила вона.

Нагадаємо, в січні група підлітків напала на 14-річну школярку, коли та гуляла торговим центром «ПортCity». Дівчину відвели в туалет, де жорстоко побили. В результаті дівчина отримала тріщину, струс мозку, сильну гематому ока. А охоронець замість того, щоб викликати поліцію чи втрутитися у конфлікт порадив підліткам «битися на вулиці».

Відтак, депутат попросила розглянути звернення мешканців та вжити додаткових заходів із забезпечення громадської безпеки на території ТРЦ «ПортCity».

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 26 Січня 2017 10:56
а проти охоронця порушили кримінальну справу ?
Анонім Показати IP 26 Січня 2017 10:57
просто встановити відеонагляд за прилеглою територією
Місцевий Показати IP 26 Січня 2017 12:05
Поліцаї бояться туди їхати. Вони 4 екіпажами не можуть зробити того, що робили 2 ППС-ка. Ганьба такій поліції.
Джек до Місцевий Показати IP 26 Січня 2017 13:36
Всьо вони там можуть.аби команда зверху була.як ненада то вони бистро вміють положити мордою в землю чи пшикнути балончиком. Де масовий збір людей-завжди проблеми!Особливо коли це недорозвинені малолітки,в яких в принципі такі ж батьки!
Вчителька Показати IP 26 Січня 2017 12:14
Особливий контроль там потрібний. Живу там і все бачу, це просто жах.Пяна соплячня,дівки, з цибаками,пивом,горілкою,пють просто з пляшок. Не знаю де їхні батьки? Невже не можна проконтролювати своє чадо. Останнім часом ходить наглядач Охоронник,але всерівно збирається вся шушваль. Рейди потрібно робити кожну кожну годину і розганяти ,щоб забули туди дорогу.
Анонім до Вчителька Показати IP 26 Січня 2017 13:45
розганяти недостатньо. треба наказувати. і батьків у тому числі
вапр до Вчителька Показати IP 26 Січня 2017 17:39
Скоро будуть збиратись біля розважального" Промінь"
Молодь Показати IP 26 Січня 2017 20:02
Просто неможуть щось зробити бескоштовне тій мододі щоб мала чим занятись куди нетикнись кругом гроши!!да але це їх незахищає просто кожна людина має мати якусь совість та в першу чергу повагу до себе !!!!щоб так себе вести це неповага др себе самого виж неподзаборні!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus