USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Чому на ЛПЗ в Луцьку немає даішників

18 Липня 2014 07:00
Керівник луцьких даішників пояснив депутатам міськради, чому жителі району ЛПЗ не бачать там автівок з блакитними номерами.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 17-го липня.

Виконувач обов’язків начальника відділення ДАІ з обслуговування міста Луцька Віктор Главічка розповів, що за це півріччя його підлеглі «зібрали» чимало штрафів, адже затримали більше 250 водіїв у стані алкогольного сп’яніння. Однак він наголосив, що працівників дуже мало, й 2-3 патрульні машини не мають фізичної можливості належно гарантувати безпеку руху на дорогах, зокрема на околицях Луцька.

«Ми в районі ЛПЗ дуже рідко буваємо, адже два-три наряди на таку кількість транспортних засобів не достатньо. Ми більше працюємо в центрі, нам необхідна реорганізація й вона буде, але з часом. Але зараз у нас є лише 28 працівників, і ми не встигаємо покривати усе місто», - розповідає Главічка.

Секретар Луцькради Сергій Григоренко наголосив, що останні роки Волинь за кількістю аварій займає перші місця в Україні.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Луцькрада просить у Міністерства більше даішників, а депутати обіцяють скандал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучани Показати IP 18 Липня 2014 08:24
В управлінні сидять ,чекаючи пенсії, купа міліціонерів. Їх також потрібно залучати до патрулювання .
ГПЗ Показати IP 18 Липня 2014 09:38
Вже сьогодні стоять )
ГПЗ 2 Показати IP 18 Липня 2014 11:41
Мене два роки тому штрафанули але вони там проїжджали. Нащо там даїшники там немає як нарушати там хочаб патрулі появилисяб я вже років з 10 там живу тільки раза два бачив патруля і то на околиці де ніколи ніхто не ходить вони бояться ГПЗ.
Сер Показати IP 18 Липня 2014 15:30
Там не рибне місце, проїдьте з середи на четвер на авторинок, біля кожного патруля по 4 - 6 машин )))) це ж 100 гривнів з Ковельської до авторинку 2-3 патрульні машини!!! Оце робота!!!!!!!!!!!!!!!!!!
громадьські активіст Показати IP 18 Липня 2014 20:33
коментар було видалено
ок Показати IP 20 Липня 2014 14:27
ЧОГО_ЧОГО А ТАКОГО Г**А ЯК ДАЙ НА ЛПЗ ХОЧ ГРЕБЛЮ ГАТИ. ІХ ВЗАГАЛІ НА ЛУЦЬК ШТУК 15 ТРЕБА ОСТАВИТИ ДЛЯ ПАТРУЛЮВАННЯ. РЕШТА ХАЙ ХАТИ СВОЇ ДОБУДОВУЮТЬ ЗА ЧЕСНО ЗАРОБЛЕННІ. ВЗАГАЛІ ДИВУЮСЬ ТОМУ БЮТовському ВУЙКОВІ ЩО СЕКРЕТАРЕМ ЛМР пристроївся,ЯКИЙ ПРОПОНУЄ ПОДВОЇТИ КІЛЬКІСТЬ ДОЇШНІКІВ В ЛУЦЬКУ...Короче чувак ми так собі зрозуміли що ти теж знайшов дойну корову в вигляді нач альника ДОЇ. Ой дивися хлопе не надірвися.!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus