USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому влада не виконує вимог Майдану

13 Вересня 2015 13:44
Влада не виконала основних вимог Майдану, бо це б позбавило її можливостей безроздільно правити країною. Про це заявив член політради «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Ігор Палиця 12 вересня, під час з’їзду партії у Києві.

«У мене дежавю лютого 2014-го року. Народ хоче парламентсько-президентської форми правління, народ хоче імпічмент Президента та імплементацію Римського статуту, який дозволить покарати тих, хто розв’язав війну. Це три вимоги Майдану. На сьогодні жодна з них не виконана, бо їх виконання виб’є з-під влади стілець, на якому вона сидить», – зауважив Палиця.

Крім того, з його слів, влада приховує точну кількість загиблих в зоні АТО: «Ніхто в Україні точно не знає, крім Адміністрації Президента, скільки наших героїв загинули в зоні АТО. Я хочу, щоб люди, які сьогодні відправляють наших найкращих патріотів на смерть, відповідали за свої злочини в Гаазі».

Політик додав, що влада наживається на війні: в зоні АТО процвітає контрабанда, йде розкрадання військового бюджету, чиновники заробляють на «Укроборонпромі». «Усе це не дає владі закінчити війну. Поки солдати воюють і думають, як вони будуть жити, коли повернуться, ця влада думає, як вкрасти, і кого зробити винним», – зауважив Палиця.

Під час з'їзду також йшлося про те, що політика президента працює на користь Путіна. А от Блок Петра Порошенка й «Опозиційний блок» ведуть переговори про розподіл округів на місцевих виборах. Стало відомо і те, що чинна влада нібито шукає приводів закрити канал “1+1”.

Про це та інше заявив член політради «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Ігор Палиця.

До слова, голова «УКРОПу» Геннадій Корбан буде балотуватися на посаду міського голови Києва.

Детальніше про з'їзд партії «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» читайте на сторінках Інформаційного агентства Волинські Новини згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 13 Вересня 2015 15:39
бо влада - гівно
123 Показати IP 13 Вересня 2015 16:21
Палиця крутий. В раду іде в область і в місто - значить серйозно відноситься до своїх обіцянок. Його б ще головою облради, а Товстинюка мером було б дуже добре.
Народ України Показати IP 13 Вересня 2015 16:26
У владі євреї, американці, грузини, росіяни в Україні вміють бюджетні кошти дерибанити конкретно... Так ще ніхто і ніколи не дерибанив ...Все українське їм поперек горла, тільки державний бюджет і земля до душі ! Злодії 24 роки обкрадаєте неньку- Україну ! Зараз ще страшніше, пекло, бо вбивають мій дорогий український народ !!!
Василь Показати IP 13 Вересня 2015 16:40
"який дозволить покарати тих, хто розв’язав війну" - дежавю лютого 2014? А яка війна була в лютому 2014, окрім майдану? А хто зібрав майдан? То за кого і проти кого це все? Під означення дежавю це не підходить аж ніяк! Для цього є інший медичний термін, на "ш" починається, повністю відповідає, але діагноз ставити я не маю права, бо не дохтор.
Че Показати IP 13 Вересня 2015 17:14
Тому що народ вкотре обдурений і за 24 роки жодного разу не показав купці злодюжок, хто є насправді господарем і владою на цій землі.
Анонім Показати IP 13 Вересня 2015 18:14
Загавкав собака хазяїна перед виборами
))) Показати IP 13 Вересня 2015 19:20
не треба забувати, якою є доля використаних презервативів, діточки. сидіть ото в колі і дивуйтеся.
Критик Показати IP 13 Вересня 2015 21:07
Толку не буде!менталiтет такий,кожен думае про себе!
Ми ідіоти ? Показати IP 14 Вересня 2015 08:47
Наші діди і прадіди на цій рідній неньці-Україні жили, а ми зраджуємо і їх і нашу землю !!! Ми не дивимося у майбутнє !!! Нам тут жити і нашим дітям і внукам, правнукам !!! Ми продаємося за 100-200 грн. МИ ТАКІ, не думаємо про майбутнє ! Прозріймо ! Куди ми всі виїдемо, в яку державу, хто нас і де чекає ? Кому ми потрібні , як не на своїй землі ! Порядні люди до влади обрати і порядок у своїй державі має бути !!!
ФигВам до Ми ідіоти ? Показати IP 14 Вересня 2015 12:40
"Порядні люди до влади обрати" (с) - дитятко, когда ж ты повзрослеешь?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus