USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Коли прокуратура зацікавилась видачею землі на Світязі

6 Травня 2014 21:00
Цього місяця прокуратура Волині обіцяє направити ряд позовів з приводу законності видачі земельних ділянок на березі озера Світязь.

Про це повідомив заступник прокурора області Олег Корецький сьогодні, 6 травня.

Нагадаємо, минулого місяця на Волинь приїздив виконувач обов’язків Генерального прокурора України Олег Махніцький, аби представити прокурора області Анатолія Коцуру. Того дня він наголосив, що треба перевірити, чи законно роздавали землю на березі озера Світязь.

Днями, на посаду одного із заступників прокурора Волинської області призначили Олега Корецького. До слова, до цього призначення, він очолював Любомльську міжрайонну прокуратуру, яка працює на теренах Любомльського та Шацького районів. Тобто саме Олегу Корецькому адресували минулого місяця згадане доручення.

Кореспондент Інформаційного агентства Волинські Новини поцікавився, який стан справ з цього питання Олег Корецький залишив на попередньому місці роботи.

Він підтвердив, що Любомльська міжрайонна прокуратура, а також прокуратура з питань дотримання законодавства у природоохоронній сфері Волинської області, отримали відповідні доручення. Термін виконання спливає 10 травня. Олег Корецький запевнив, що після цієї дати ряд позовів направлять до суду, а земля повертатиметься у державну власність.

На запитання, чому до цього доручення, Любомльська міжрайонна прокуратура так не активізовувала свою діяльність з цього питання, новопризначений заступник прокурора області запевнив, що й раніше така робота проводилася.

Мовляв, минулого року Любомльська міжрайонна прокуратура подала позов до суду про повернення в державну власність земельної ділянки в Шацькому районі площею 500 гектарів, якою користувалося приватне підприємство. Суд І інстанції прокуратура виграла, однак Рівненський апеляційний суд це рішення скасував. Нині прокуратура оскаржує рішення Рівненського апеляційного суду в касаційному порядку.

Крім того, Олег Корецький запевняє, що такий позов був не один.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 6 Травня 2014 21:03
звичайно законно: для всіх своїх, в тому числі "особливо законно" для прокурорів, без відому яких нічого не відбувалося
По новому Показати IP 6 Травня 2014 22:15
Новим очільникам країни не вистачило земельки на озері ? Так пізно попереднікі вже все розібрали і попередавали в 3 руки - такшо зась, заберуть землю хіба в "колхозніка"
НАБРИДЛО !!! Показати IP 6 Травня 2014 22:32
Скільки можна одне й теж перевіряти? Перевірили - знайшли порушення закону- заплатили гроші - і "немає порушень". Досить знущатися! Довго так буде тривати?
Янусрака Показати IP 6 Травня 2014 23:51
Дачу Микитюка на Святязі перевірте і повідомте коли він іі знесе??? А правда, що Веніславський дачу хапнув на Світязі? хто знає- передавайте Коцурі!!!
Да-да Показати IP 7 Травня 2014 00:22
І у Корецького дача є - це правда. Як він сам у себе забере?
Правдолюб до Да-да Показати IP 9 Травня 2014 07:10
А ти мабуть там відпочивав, що достовірно знаєш!!!! Розкажи де ж та дача знаходиться і я туди поїдуть відпочину, якраз сезон починається?????!!!!
Лучанин Показати IP 7 Травня 2014 10:31
Ото той Коцура нормально влаштувався, має пенсію 17000 грн., зарплату 12000 грн., зара ще й хабарикі підуть з Ягодина ( бо в Любомль свою людину призначає), так можна жити, а ми то думали ідеали Майдану, да....
колєга Показати IP 8 Травня 2014 18:40
корецький-це те неграмотне ледащо з свинарина,якого тато-голова колгоспу- всунув у прокуратуру? жах
Сміх та годі до колєга Показати IP 9 Травня 2014 07:08
І не нудно тобі одне і теж писати, що більш немає, що написати!!! Бачу в тебе самого з граматикою не склалося!!!! Бідолаха, а ти такий працьовитий і тебе ніхто і нікуди не всунув..... Чим заздрити, краще менше бабів возив та ділом займався, тоді б і з тебе толк був!!!
1 Показати IP 14 Червня 2014 00:47
є інформація громада звернулась до прокуратури про незаконне надання земділянок поблизу озер, дерибан вимірюється гектарами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus