USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Чи вичерпав Валентин Вітер свій потенціал як голова обласної ради?

4 Червня 2015 12:44
Крайня сесія обласної ради номер 34 тривала три місяці, депутати тричі її «зривали». Більше сотні питань розглядали впродовж чотирьох засідань із березня по травень.

Про це йшлося під час брифінгу голови обласної ради Валентина Вітера щодо сесії обласної ради сьогодні, 4-го червня.

Нагадаємо, перше засідання 34 сесії Волинської обласної ради відбулося 20-го березня. Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що волинські депутати «зірвали» сесію через питання про бурштин. Йшлося про те, що обранці громади не з’явилися на сесійне засідання після перерви на обід. Ймовірно, таким чином вони продемонстрували власне небажання вирішувати скандальні «бурштинові питання».
Наступне пленарне засідання відбулося 2-го квітня. Тоді волинські обранці громади знову не зібралися, як справа почала доходити до так званих «бурштинових питань».

До слова, репортери ІА Волинські Новини проаналізувати, хто ж з депутатів добросовісно виконує свої обов'язки, або хоча б робить вигляд активної роботи, а хто запізнюється на сесії, ба, навіть втікає з них.
Вже третє пленарне засідання відбулося 29-го квітня. Тоді волинські депутати вкотре зірвали сесійне засідання. Їхня робота почала «переходити в площину» недієздатності.
Четверте пленарне засідання відбулося 29-го травня. Депутати працювали до 19:00 години й таки закрили сесію, розглянувши усі питання. Зокрема, питання видобутку бурштину спробували перевести у правове поле.

Підсумовуючи 34 сесію, голова обласної ради Валентин Вітер повідомив, що впродовж неї розглянули 150 рішень, з них - 127 проектів рішень прийняли позитивно, окремі - з відповідними доповненнями та змінами, 22 рішення не ухвалили взагалі, а 4 зняти з розгляду.

«Ми прийняли чимало корисних для суспільства рішень. Зокрема, це прийнятті програми щодо надання медичної допомоги постраждалим від аварії на ЧАЕС, підтримки сімей воїнів АТО, питання розглянули щодо бурштину», - резюмував Вітер.
Він додав, що крайнє сесійне засідання показало, що обласна рада – діючий орган, який приймає спільні рішення, а присутні 59 депутатів – це ті люди, які хочуть працювати надалі.

Чи похитнувся авторитет голови обласної ради через те, що депутати змогли «закрити» сесію лише з четвертого разу, бо не вистачало кворуму для її роботи, чи вичерпав Валентин Вітер свій потенціал як керівника – відповідає посадовець у коментарі для ІА Волинські Новини.

Він переконаний, що ще не вичерпав «себе» як голова обласної ради.

«Я вважаю, що рада спроможна ефективно працювати. Депутати дослухалися до мене і один до одного. Те, що відбувалося, це - вільне відвідування, яке потрібно завершувати і працювати на користь громади. Я думаю, ми під час наступних сесій побачимо ефективність», - вважає Вітер.
Він додає, що зараз у раді назрівають позачергові засідання, адже з’являються нагальні питання щодо бюджету, готують звернення до Верховної ради України, Кабміну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Юрист Показати IP 4 Червня 2015 12:46
Вітер нічого не вміє.Давно пор звільняти
дядя до Юрист Показати IP 4 Червня 2015 12:51
да ну, він норм чоловік,. просто депутати - це стадо оленів.
аферЮрист до дядя Показати IP 4 Червня 2015 12:53
Може як чоловік і нормальний, але як голова ніякий. Взагалі ніякий. ПЛАСТЕЛИНОВИЙ!!!
Працівник їдальні до дядя Показати IP 4 Червня 2015 12:59
Ви тільки гляньте як ці депутати-товстопузи усе бездонно поглинають у їдальні облради, коли відбувається сесія. Вони постійну жруть, навіть, коли відбувається голосування , то по черзі групками , чи по одному приходять.Дійсно, депутати - це стадо оленів, які думають лише про свій шлунок
громада до дядя Показати IP 4 Червня 2015 14:02
Там що депутати, що олені... Нах!!!
аферЮрист до Юрист Показати IP 4 Червня 2015 12:52
Як це: за рік часу голова себе вичерпав? Дохляк!
адвокат Показати IP 4 Червня 2015 12:55
Коли про базу *Тросне*, щось взнаємо. Кому її продав вже? Думай про дітей. Може колись і вони про тебе подбають.
Славік Шустрий Показати IP 4 Червня 2015 13:07
Треба щось міняти... Треба... Треба щоб було так: Заходить зранку в сесійну залу НОВИЙ голова облради і каже: "Доброго дня, панове депутати!" Йому на взайм дружна ВІСІМДЕСЯТИГОЛОСА відповідь: "Гамарджобата, Генацвале, МІХЕІЛЬ!!"
Ирен Показати IP 4 Червня 2015 13:18
Пора цим ліпутатам не народним, бо не жили віони як народ і не будуть, вони всі корупціонери і олігархи не дбали про народ і не будуть дбати, вони нами дураками прикриваються, бо якби це дурне стадо їх не привели до корит,тоб вони не крали,як крали. Тобто їм писати зазкони для них, щоб вони вели себе згідно них.А так,що змінилося чи зміниться у нас, коли при владі всі комуністичні совдепи і яникові підопічні.Нічого не зміниться,Якщо їх далі вибирати.Хай ідуть до влади не бандити і злодії, а простий люд без грошей хай беруть,бо наші діти заробити не можуть, бо ці Єремеєви платять копійки і йому подібні і вкрасти не можуть,бо не допускають до корит.Без грошей до влади, а щоб були патріоти і нормальні ,кретивні,адекватні молоді наші дітки, їх у нас ой як багато.А ця хвиля, коли призначають керівниками Грузії, підданих Америки-це не дасть нічого хорошого.У цього Сааквашвілі ментальність грузинська, а не українська,як він може правити, а ніяк
суддя Показати IP 4 Червня 2015 13:25
свіні місці в хліву..
правда Показати IP 4 Червня 2015 13:38
Неправильно ставите проблему в заголовку: він цього потенціалу просто ніколи не мав. Вітер - це випадковість в органах влади. В час ломки соціального корабля на поверхню спливають лайно і тріски. Вітер до них належить. В наступній каденції йому навіть не світить стати депутатом, не кажучи вже про посаду голови.
Иваныч Показати IP 4 Червня 2015 13:46
Помiняйте Вiтера, , поставте професiонала
ставка до Иваныч Показати IP 4 Червня 2015 14:04
Ставити хто буде?:)))
ff Показати IP 4 Червня 2015 13:59
вітер вміє тільки гроші відмивати, хабарник ще той
Славік Шустрий Показати IP 4 Червня 2015 14:13
Треба щось міняти... Треба... Треба щоб було так: Заходить зранку в сесійну залу НОВИЙ голова облради і каже: "Доброго дня, панове депутати!" Йому на взайм дружна ВІСІМДЕСЯТИГОЛОСА відповідь: "Гамарджобата, Генацвалє, МІХЕІЛЬ!!"
мішель Показати IP 4 Червня 2015 14:25
не турбуйтеся, Вітер використовує свій потенціал в потрібному для себе руслі. для чого парити мозок і думати про щось якщо є нагода покращити своє становище. ну і ще його прес-секретар робить з ним душевні інтерв'ю, в який Вітер постає як образ мудрого керівника.
ураган Показати IP 4 Червня 2015 14:40
Ця баба здатна лише на стандартні "душевні" інтервю. Вона навіть газет не проглядає. І не носить Вітру те, що про нього пишуть. Такі прес-секретарі - це гальмо всякого прогресу. Це ганьба. Не буде Вітра - не буде і її. Баба з воза - коням легше.
Шторм до ураган Показати IP 4 Червня 2015 14:55
А баба дійсно нагла і хамовита!!!!
копач до Шторм Показати IP 4 Червня 2015 23:49
його баба та що валя вітер в мрео хабарями обросла попробуйте здати екзамен з пдр у вас нічого не вийде бо пока він вітер при владі корупція там процвітає гнати його ії зцих посад потрібно
Хлоп Показати IP 4 Червня 2015 16:58
Для мене досить дивне питання у назві інформації. Якщо вітер в голові, який взагалі потенціал може бути у Вітера як у Голови??? Нульовий.
Славік Показати IP 4 Червня 2015 19:56
Шансів в Вітра на наступні вибори - нуль. Та й ще з такими прес-секретарями. Головою ради буде Володимир Бондар.
Анонім Показати IP 4 Червня 2015 21:12
То його " лебедина пісня". Дивно як за такий короткий відрізок часу Валентин Вітер таку отримав репутацію. Правду говорять кухарці кухарчине , а цісарю цісареве. Прикро ... Що сам Вітер так себе опустив, гроші не пахнуть, але дуже воняють.
Славіку Показати IP 16 Червня 2015 19:00
Бондар - це ти сам про себе написав? накупляв виборців-поліщуків дурнуватих, то думаєш на другий раз тобі проканає? а ху ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus