USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Депутат міськради таки добився відповіді на запит щодо освітлення Вересневого

13 Січня 2016 18:45
У міськраді «з другої спроби» дали відповідь по суті на звернення депутата міськради Бориса Смаля про відновлення освітлення в мікрорайоні Вересневе.

Нагадаємо, депутат міськради від УКРОПу Борис Смаль скерував своє перше депутатське звернення до міського голови, де просив вивчити питання щодо ремонту освітлення на вулицях мікрорайону Вересневе.

Відповідь, яку він отримав, нагадувала автоматичну розсилку типу «Зробити не можемо. Зробимо, коли зможемо». До того ж, з’ясувалося, що факти, які там були наведені, не відповідали дійсності – представники Департаменту ЖКГ та КП «Луцьксвітло» тільки на папері «здійснювали обстеження та визначення кошторисної вартості по відновленню освітлення», а насправді ж про це навіть не чули.

Після публікації статті ЛУЦЬКА МІСЬКРАДА ВІДПОВІДАЄ НА ЗВЕРНЕННЯ «АВТОМАТИЧНОЮ РОЗСИЛКОЮ»? депутат сьогодні отримав ще одну відповідь на теж саме звернення, цього разу – від профільного підприємства.

Зі слів Бориса Смаля, огляд та попередня оцінка вартості проблеми зроблені, визначені відповідальні особи. Тепер справа за фінансуванням та виконанням робіт.

Прикро, що довелося використовувати агресивні методи для досягнення результату, - зазначає депутат.
Відео надане прес-службою Волинського УКРОПу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Хлоп Показати IP 13 Січня 2016 20:34
Ну то фiгня залишилася, головне зроблено!
Анонім Показати IP 13 Січня 2016 22:22
це депутату пишуть навідчепне. а просто громадянам мабуть і відповіді не дають. тепер бюджет треба уважно вивчати, що, куди і як дерибанять. особливо позабюджетні надходження
"вереснівчанка" Показати IP 14 Січня 2016 00:04
Тупо відмивання бабла! На Польовій вулиці світить 10 ліхтарів від сили, які перегорають швидше ніж їх врутять і це за - 184,3тис?????!!!!!!......"абалдєть"- крутий райончик!
Вересневе Показати IP 14 Січня 2016 00:14
Тема дуже серйозна , короче дурня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus