USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутат вимагає розслідування проти очільника волинського Держгеокадастру

13 Квітня 2017 12:15
Депутат облради Василь Столяр переконаний, що наявних доказів щодо діяльності очільника Держгеокадастру у Волинській області Василя Василенка достатньо для того, аби почати проти нього кримінальне провадження.

Про це йшлося під час чергової 13-ї сесії Волинської обласної ради.

У своєму запиті до очільника поліції Волині Петра Шпиги Василь Столяр зазначив, що на звернення до Міністр аграрної політики та продовольства України Тараса Кутового щодо злочинної діяльності Василенка прийшла відписка про те, що, мовляв, для його звільнення недостатньо доказів.

ЧИТАТИ ЩЕ: ГУНЧИК ЗАДОВОЛЕНИЙ РОБОТОЮ ВАСИЛЕНКА ПОПРИ «ДЕРИБАН» ЗЕМЛІ ТА ЗЛОВЖИВАННЯ

«В мене є достатньо доказів, аби притягнути Василенка до кримінальної відповідальності», - переконує Столяр.
Депутати підтримали запит колеги.

До слова, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що ситуація з виділенням земельних ділянок учасникам АТО все більше викликає занепокоєння як в самих бійців, так і серед органів місцевого самоврядування. Зокрема, найбільше скарг надходить на роботу очільника ГУ Держгеокадастру в області – Василя Василенка.

Зокрема, голова Центру допомоги учасникам АТО Ярослав Мудрик розповів, що головне управління Держгеокадастру не оприлюднило список інвентаризованих земель. Бійці АТО часто отримують відмови в наданні земельних ділянок, проте «потрібним» людям землі все ж видаються.

Після таких заяв, доповідних сільських голів щодо цих фактів, разом із проханням до депутатів Волиньради повпливати на ситуацію, відправили відповідне звернення президенту Петру Порошенку, Прем’єр-міністру Володимиру Гройсману та Генпрокурору Юрію Луценку.

Очільника Держгеокадастру Волинської області Василя Василенка звинувачують у «дерибані» земельних ділянок (в тому числі – з покладами бурштину), лобіюванні інтересів сторонніх фірм та непрозорих кадрових призначеннях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Іра Показати IP 13 Квітня 2017 12:33
Василь Андрійович , дуже просимо вас , Да посадіть того хабарника Василенка вже в тюрму!!!
Ще краще до Іра Показати IP 13 Квітня 2017 20:37
...або сядьте туди вже самі!
Столяру Показати IP 13 Квітня 2017 13:51
А Ви кращі скільки загубили людей ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus