USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати облради звернулися до волинян

6 Березня 2014 12:13
Депутати Волинської обласної ради виступили із пропозицією дипломатично вирішувати загрозу, яка нависла над Україною з боку Росії. Бути сильними духом і пліч-опліч переживати всі можливі труднощі, підтримуючи і допомагаючи один одному, з такими словами звернулися народні обранці до волинян.

Текст звернення подано нижче без змін:

«Ми, депутати Волинської обласної ради, звертаємося до вас в надзвичайно складний час, коли наша країна стоїть перед реальною загрозою втрати територіальної цілісності та розгортання збройного конфлікту на своїх теренах. Війська Російської Федерації фактично окупували Крим. Без офіційного оголошення війни, без жодних юридичних на це підстав, порушуючи всі основні міжнародні домовленості та конвенції, російські військові чинять на території Криму жорстку агресію, ставлячи безпідставні ультиматуми підрозділам Збройних Сил України, звершуючи тиск на їхні родини і тотально загрожуючи безпеці мирного населення автономії.

Всі наші думки і молитви сьогодні за кримчан. Не залишаймо їх наодинці з бідою. Пишаємося нашими відважними солдатами, які несуть службу на теренах Криму, адже сьогодні на їхніх плечах доля не тільки наша, а й всього світу. Щиро дякуємо їм за вірність присязі Народу України, за відвагу і мужність, за Щирий Патріотизм! Підтримуймо їх духовно і морально, але, в разі потреби, будьмо готові стати на захист нашої Батьківщини пліч-о-пліч. Разом з тим молімо Бога, за дипломатичне врегулювання нинішньої кризи. Пам’ятаймо, що миротворцями сьогодні мають бути не тільки професійні дипломати. Кожен із нас, хто має родичів чи знайомих у Росії, а також в тих регіонах України, де нині розгорнулася сепаратистська кампанія, мусить використати свій голос правди про те, що відбувається. Кожен свідомий голос миру важливий для подолання брехливої російської інформаційної експансії, яка значно страшніша за всі їхні збройні сили разом взяті. І ми в силі подолати цього страшного ворога.

Не забуваймо й того, що нині Україна перебуває в глибокій жалобі. У скорботі схиляємо голови перед Героями, що віддали життя за гідне майбутнє нашої країни. Нам болять незагоєні рани братів і сестер, котрі постраждали в кривавому протистоянні. Завжди пам’ятатимемо їхню жертовність, патріотизм, силу духу.

Ми, депутати Волинської обласної ради, переконані: замовники та виконавці страшних злочинів відповідатимуть і перед людьми, і перед Богом. Корумповані чиновники та керівники різних структур будуть відсторонені від влади і покарані. Ми маємо подбати, щоб таке ніколи не повторилося в нашій історії, а тому мусимо працювати над зміною системи, розбудовою громадянського суспільства, у якому житимемо заможно і вільно за цивілізованими правилами, встановленими Українськими Законами.

Сьогодні потрібно відкинути внутрішні чвари та політичні дискусії. Закликаємо людей, які взяли на себе ролі «люстраторів»: не створюйте інформаційних приводів та провокаційних картинок для антиукраїнської пропаганди. Не допустимо самосуду і безладу. Українська влада буде діяти згідно із Законом України «Про люстрацію», який визначить критерії «очищення» владних структур. Просимо не повторити гіркий досвід «червоного терору» та «комуністичних трійок».

Просимо волинян: не піддавайтеся на провокації, не поширюйте чутки і неправдиву інформацію. Нині досягнуто домовленості, що міліція та активісти Майдану спільно патрулюватимуть на вулицях населених пунктів, забезпечуватимуть громадський порядок в області. Ті, хто погрожують чи вимагають кошти – провокатори і порушники громадського порядку. Про такі випадки потрібно повідомляти правоохоронців за номером 102.

Згадаймо східну мудрість: найважче жити в часи перемін та додамо: і дуже відповідально. Це має усвідомити кожен громадянин. Якщо ми взялися за важку і відповідальну роботу — творити світлу історію України, то остерігаймося закидати її порохом брудних справ, щоб потім не довелося у відчаї посипати голову попелом. Хай підтримкою для кожного з нас стануть християнські чесноти! Бажаємо всім Божого благословіння, миру і любові».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 6 Березня 2014 12:35
нарешті ,те чого заробили - те й маете
Анонім Показати IP 6 Березня 2014 13:36
А в чому поягає загроза від Росії? Коли ми йдемо на "демократичні вибори", то отримуємо в результаті проходимця з певним відсотком, нехай 54%. Це ж більшість. Так само більшість жителів Криму вважає РФ своїм другом більше ніж Україну. І як би кому не хотілося, а це є факт. Так само як і після виборів, там є і налякані, і невдоволені люди. Це їх проблеми і вони їх самі розв'яжуть. А "нова влада" & в.о.пастора на даний момент дійсно веде себе як терорист насилаючи на Крим всяку нечисть. Ви ж не хочете щоб хтось зайшов до вас в квартиру і почав там наводити порядки? Була єдина сильна духом країна, правда з ворами у владі. Тепер вори у владі ще й зброю до рук взяли, а країна розпадається. Домайданилися, продажні тва**.
НЕЛУЧАНИН до Анонім Показати IP 6 Березня 2014 14:45
ти ще тут, тролятина ? відпрацьовуєш свої два рублі ? іди краще підлогу помий в ментярні. більше заплатять
Володимир Показати IP 6 Березня 2014 14:41
Зветрайтесь до правого сектору, для волинян ви вже не потрібні, рахуй, профукали державу.
Петро Показати IP 6 Березня 2014 15:05
Коментар аноніму твої відгуки заангланжовані і від них тхне пліснявою, а від себе хотів би добавити в Волинській обласній раді лишень 20 відсотків депутатів до слова яких можна прислухатися, а ці всі висловлювання - звернення, це туфта на голому місці.
Лучанин Показати IP 6 Березня 2014 15:07
"ставлячи безпідставні ультиматуми підрозділам ....", а наші бандерівці-активісти не ставили ультиматуми зі зброєю в руках МВС, СБУ, ОДА? Забирали зброю, щити, били! То ті чужі, ще можна зрозуміти, а тут на своїх зброю направляли!!!!!!!!!!!! Якби гузьониша на коліна поставили, він волав би так, що аж очі повилазили! Тих депутатів, що там патякають треба гнати с**раним віником!!!!!!!
село Липини Показати IP 6 Березня 2014 21:53
Гарно говорите, а що зробите, ось на прикладі нашого голови сільської ради Гусака вже більше 2о років головує , і ншої роботи немав а ось за зарплату голови сільськох ради нажив таких статків, що наприклад на його фоні деякі міліонери Волині просто бомжі., для села неробиться нічого : гуртків для дітей нема, аптеки в селі нема, вся дітвора біля магазина обкурена і в алкогольному спянінні, люди які прожили в селі по 35 років так і незмогли взяти участок для будівництва зато село забудаване "бідняками ". ...ось будьласка ЛЮСТРУЙТЕ, хоч точніше поверніть вкрадені гроші громади в інфрастроктуру села!
розум Показати IP 6 Березня 2014 21:56
Побачити, як ставлять людину на коліна та ще й обливають у лютому водою, це, я вам скажу, картина не для слабких. І я б злякалась. Так що, чому ви дивуєтесь. Все цілко логічно. А великі інквізитори та крикуни типу Гузя, знали чого кричали. Вони всілися в теплі грошовиті крісла і тепер можуть обурюватись, чому Схід не любить бандерівців. Не послання треба писати, а їхати і спілкуватись, і переконувати, що ви хороші, але, ви цього не вмієте, бо ви нічого не вмієте, а за вікном не 1917, задумайтесь якщо є чим.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus