USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати радять СБУ зацікавитися волинським санаторієм

14 Серпня 2015 13:13
Відреагувати на відгуки про санаторій-профілакторій «Турія» закликають УСБУ у Волиньраді.

Про це йшлося під час 36 сесії облради 14 серпня.

Депутат Віктор Козак звернувся із запитом до начальника УСБУ у Волинській області щодо санаторію-профілакторію «Турія», що у Ковельському районі. Він закликав промоніторити офіційний веб-сайт закладу, звернувши увагу на відгуки про санаторій.

Якщо ці відгуки відповідають дійсності, на думку депутата, потрібно приймати рішення щодо господарської діяльності підприємства.

Оскільки депутати не підтримали запит, його оформили як депутатське запитання.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юлія Показати IP 14 Серпня 2015 15:20
Дуже гарне та занедбане місце. Поміняти керівника, персонал і трохи фінансування додати. Територія величезна і не доглянута. Багато робочих місць можна створити і треба. Не розвалюйте того, що у нас є. База хороша, можна оздоровлювати дітей і дорослих.
Всього то навсього? до Юлія Показати IP 14 Серпня 2015 18:25
Ой, місце гарне! Ай, занедбане, правда! Уй, керівник і персонал недолугі! Як все просто поміняти!!! Людино мила, ти маєш поняття де знайти сотню кваліфікованих працівників, які б погодилися працювати сезонно за копійчану зарплату? "Трохи фінансування додати"? А скільки "трохи", ти маєш поняття? І, головне, де це фінансування взяти, з кого зняти? З освіти, медицини, культури? Чи Юля поділиться своїми фінансами?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus